Gasirea Rujului Potrivit Pentru Tonul Pielii Tale

Cu atât de multe culori de ruj dintre care să alegi, poate fi greu să o găsești pe cea care se potrivește pielii tale și îți complimentează caracteristicile. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar buzele tale sunt o caracteristică atât de importantă pe care să te concentrezi și un aspect cheie al completării aspectului tău. Culoarea greșită a buzelor poate distruge toată munca grea, așa că asigurați-vă că urmați aceste instrucțiuni atunci când alegeți ce culoare să utilizați.

 

Cool Tones

Tonurile mai reci sunt de obicei cele cu nuanțe roz, albăstrui sau roșii pe piele. Puteți verifica, de asemenea, dacă venele dvs. de la încheietura mâinii par evident albastre și dacă este posibil să ardeți înainte de a vă bronza. Acest lucru este de obicei obișnuit în rândul persoanelor mai palide și se împerechează cel mai bine cu nuanțe precum nuanțele umbrite de albastru sau violet și rămân departe de culorile deschise, deoarece de obicei vă vor spăla. Personal, eu însumi sunt o femeie palidă și îmi place să dau o palmă unei nuanțe strălucitoare de fructe de pădure pentru a-mi face fața să iasă și să-mi îmbrac întâlnirea.

Tonuri neutre

Dacă ai o nuanță neutră, atunci ești norocos, deoarece tenul tău arată practic bine cu orice culoare. Noapte plăcută afară cu beau? Încercați o buză de culoare vin! Brunch elegant? Mergeți mai departe și testați culoarea roz deschis, practic, orice va funcționa pentru dvs., astfel încât să nu trebuie să fiți pretențios.

Dacă tot nu știi clar ce culoare arată cel mai bine pentru tine, dar ai o înțelegere mai profundă a culorii pielii pe care ești, atunci este în regulă! Încercați și jucați-vă cu diferite culori și nuanțe și testați ceea ce vi se pare cel mai bine. Nimic nu este pus în piatră, nu ezitați să încercați diferite nuanțe. Amintiți-vă că alegerea culorii buzelor este o decizie personală și nu există reguli stabilite. Orice ai simți că arăți cel mai bine și ce este important să alegi o culoare a buzelor care să te facă să te simți încrezător!