Iata de ce ar trebui sa incepi sa iti hidratezi fata

Când vine vorba de îngrijirea pielii, există o cantitate aparent nesfârșită de informații online, care pot fi destul de confuze, dacă nu chiar descurajante. În afară de faptul că oamenii au diferite tipuri de piele, există atât de multe păreri despre ceea ce este de fapt bun pentru dvs. și despre ceea ce dăunează. Poate fi greu să-ți dai seama ce este potrivit pentru tine în mod specific. În afară de a primi sfaturi de la furnizorul dvs. de asistență medicală, este întotdeauna o idee bună să încercați diferite articole pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru dvs. Este vorba despre încercări și erori. Cu toate acestea, există un lucru despre îngrijirea pielii de care absolut toată lumea are nevoie - crema hidratantă. Indiferent de tipul de piele pe care îl aveți, ar trebui să utilizați hidratantul potrivit pentru dvs. S-ar putea să vă întrebați de ce. Ei bine, există câteva motive pentru care ar trebui să-ți hidratezi pielea, așa că hai să vorbim despre asta:

 

Reduce șansa problemelor de piele

Folosirea tipului corect de cremă hidratantă pentru pielea dvs. vă poate ajuta să mențineți echilibrul și să îl mențineți sănătos. Când pielea devine prea uscată sau grasă, poate provoca tot felul de probleme, cum ar fi acneea. Dacă aveți o piele mai grasă, este mai bine să vă lipiți de loțiuni în loc de creme grele și să încercați să găsiți una cu un ingredient exfoliant. Dacă aveți pielea mai uscată, căutați o cremă cu conținut mai mare de ulei.

Poate reduce aspectul petelor

Pielea proaspăt hidratată tinde să aibă o strălucire sănătoasă. Acest lucru poate uniformiza orice defecte existente. De fapt, unele creme hidratante au unele nuanțe sau chiar autobronzante, care pot face, de asemenea, pielea să pară uniformă.

Ajută pielea să rămână tânără

Cele mai sensibile zone ale pielii sunt fața, urechile, gâtul și pieptul, care se înlocuiesc cel mai des. Pierderea zilnică a celulelor pielii lasă zonele vulnerabile la uscăciune și alte tipuri de daune. Hidratarea regulată poate ajuta pielea să dea un impuls pentru a se repara și a rămâne sănătos.

Combate ridurile

Sentimentul dur și ferm al feței după hidratare nu este ceva ce vă imaginați. Potrivit unui studiu, persoanele cu pielea hidratată corespunzător fac ridurile mult mai lente decât cele care nu hidratează.