Singura Mască De Față De Care Vei Avea Nevoie Vreodată Pentru Acnee

A avea o piele predispusă la acnee nu este decât o luptă. Uneori, se pare că, indiferent de ceea ce faci și ce produse folosești pentru pielea ta, ai obține erupții indiferent de ce. Fie că doriți să vă luminați pielea sau să o curățați, această mască de față ar putea fi cea pentru dvs.! Această mască simplă este excelentă pentru a o încorpora o dată pe săptămână în rutina de frumusețe pentru o piele strălucitoare și strălucitoare. S-ar putea să vă întrebați ce este în el care îl face atât de special? Doar două lucruri: albuș de ou și suc de lămâie. Asta e. Vom explica motivele acestor ingrediente acum.

Albușuri de ou

Albușurile de ou au fost de mult timp un ingredient cheie în măștile de față și din motive întemeiate. Utilizarea albușurilor de ou pe piele este excelentă pentru micșorarea porilor mari, prevenirea ridurilor și hidratarea pielii. Asigurați-vă că bateți albul înainte de a le aplica pe față.

Suc de lămâie

Sucul de lămâie este un alt ingredient obișnuit utilizat în remedii pentru acnee la domiciliu. Un lucru de care trebuie să fii precaut este să nu folosești prea mult din el. Deoarece este foarte acid, poate irita pielea sensibilă după un timp. Sucul de lămâie ajută la tonifiere și luminează pielea, ca să nu mai vorbim, are proprietăți antibacteriene motiv pentru care este bun pentru acnee și pentru curățarea porilor. De fapt, lămâia poate ajuta, de asemenea, la estomparea cicatricilor acneice.

Masca

Deci, cum poți face această mască? E simplu. Ai nevoie de 1 albus de ou și lămâie.

Luați un castron mic și puneți albușul înăuntru. Bateți-l până devine pufos. Apoi, stoarceți lămâia și adăugați sucul în alb. Amestecă totul împreună și apoi aplică amestecul pe față, evitând ochii.

Lasă masca să stea 15-20 de minute până se întărește. După ce este ferm și uscat, spălați-l ușor cu apă caldă și uscați-vă fața