Vibratoare de lux pentru o viata de cuplu la cote maxime

  • Vineri, 16 Octombrie 2020
  • Diverse

Vibratoarele reprezinta unele dintre cele mai apreciate si cautate produse cand vine vorba despre „ condimentarea ” vietii sexuale de cuplu ( sau individuala ). Tocmai din acest motiv, firmele producatoare din domeniu au inceput sa produca si sa comercializeze astfel de jucarii sexule din ce in ce mai performante, cu diferite functii si extrem de calitative. Vibratoarele de lux sunt alegerea ideala pentru cei ce doresc sa incerce mereu ceva nou si, chiar daca preturile pot fi destul de mari, investitia merita cu siguranta! Produsele sunt de cea mai buna calitate si asigura o experienta de neuitat in dormitor, pentru ambii parteneri.

Vibratoare de lux pentru o viata de cuplu la cote maxime

  Unele dintre cele mai recomandate astfel de vibratoare, sunt cele de tip „ rabbit ” ce au doua brate atat pentru stimularea vaginala cat si pentru cea clitoridiana, in acelasi timp. In general, acestea au mai mult de 5 – 6 trepte de intensitate, astfel ca reglajul sa poata fi facut dupa preferintele partenerilor, pentru momente intime intense. Materialul din care sunt realizate este un silicon moale de cea mai buna calitate, fin la atingere si extrem de confortabil, care asigura o experienta intensa si foarte placuta! Functioneaza pe baza de baterii in general, si contin chiar si 5 – 6 baterii reincarcabile.

  Un alt tip de vibrator ce intra in categoria celor de lux, este cel care poate fi utilizat inclusiv in timpul actului sexual, pentru ca are o forma inedita – de potcoava. Totodata, acest tip de vibrator functioneaza wireless, are 8 – 9 moduri de vibratie, pulsatie si chiar escaladare. Se muleaza perfect dupa orice forma genitala feminina, un capat fiind special realizat pentru interiorul vaginului, iar celalalt este conceput pentru stimularea clitoridiana. Actul sexual in sine va fi mult mai intens cu ajutorul acestui model de vibrator, pentru ca stimuleaza permanent punctul G. Siliconul din care este realizat este medicinal si hipoalergenic, asadar poate fi utilizat fara probleme chiar si pe o piele sensibila. Se incarca in maxim 2 ore si dispune de o telecomanda wireless cu ajutorul careia se pot regla, in timpul momentelor intime, miscarile si gradul de intensitate al vibratiilor.

  Vibratorul de tip „ masina de sex ” este un alt produs considerat de lux, ce poate fi utilizat atat in cuplu cat si individual, atat pe plan orizontal cat si pe plan vertical. Masina de sex cuprinde un dildo incorporat intr-o cutie de diferite modele ( cum ar fi de exemplu, o geanta mai mare ) si este dotata cu o telecomanda wireless cu ajutorul careia puteti regla masina dupa cum doriti. Miscarea dildo-ului este inainte si inapoi, iar cel mai mare avantaj al unei asemenea masini de sex, este faptul ca nu trebuie actionata manual, ci doar din telecomanda. Gama de modele este foarte variata si puteti opta pentru o masina de sex ce functioneaza pe baza de baterii, sau pentru una ce se incarca la priza. Indiferent de modelul pentru care optati, este un produs care isi merita banii pe termen lung si care va poate satisface multe fantezii!