Cele mai apreciate vibratoare si senzatiile unice oferite

Cele mai intense senzatii si cele mai apreciate vibratoare Cele mai intense senzatii si cele mai apreciate vibratoare

Deci, vrei sa cumperi un vibrator. Primul tau instinct ar putea fi ,,vibrator" Google, o intentie valabila, dar complicata, deoarece internetul cuprinde informatii vaste. Probabil va veti poticni in prea multe optiuni - de la un vibrator de calitate scazuta care nu este sigur pentru corp sau unul care nu se potriveste deloc cu nevoile dumneavoastra.

Iata un ghid despre cum sa alegeti un vibrator si aici vezi lista cu cele mai noi modele de vibratoare: https://esexshop.ro/info/vibratoare. Primul lucru pe care trebuie sa-l decideti este ce tip de vibrator doriti.

Cele mai recunoscute tipuri de vibratoare

Exista nenumarate tipuri de vibratoare, de la cele care imita masturbarea, la vibratoare pe care sa le folosi cu un partener, pana la cele care vibreaza alaturi de muzica. Cheia alegerii vibratorului tau este ce fel de stimulare iti place si iti doresti.

Cele cinci tipuri principale de vibratoare sunt: interne, externe, cupluri, anale si pe penis. Ceea ce va place, poate determina forma si stilul - si cuvantul cheie pe care trebuie sa il cautati atunci cand faceti cumparaturile.

Exista, de asemenea, o mare varietate de dimensiuni. Vibratoarele interne pot varia. Vibratoarele externe pot varia de la cele gloante de 6 cm pana la baghete vibratoare mari.

Vibratoarele anale au tendinta sa fie ceva mai mici sau au dimensiuni multiple. Vibratoarele concentrate pe penisuri se intind adesea pentru a se potrivi cu dimensiuni diferite ale partenerului.

Vibratoare - Caracteristici esentiale de urmarit

In continuare, trebuie sa decideti ce fel de vibratii si, prin urmare, motorul dorit.

Motorul vibratorului

Iata cateva recomandari grozave:

Daca va place sa fiti stimulate pe toata vulva, s-ar putea sa va bucurati de vibratii mai largi cu jucarii care au o suprafata mai mare, cum ar fi Le Wand Petite. Daca va bucurati doar de anumite parti stimulate, este posibil sa va bucurati de un vibrator mai directionat cu o suprafata mai mica, cum ar fi Sona Cruise.

Daca va bucurati de o stimulare constanta, veti dori un motor care sa functioneze constant, care din fericire defineste cu adevarat un vibrator. Daca preferati un anumit tipar, cum ar fi impulsurile scurte sau un model de pauze, veti dori un vibrator care sa ofere setari, cum ar fi Laya II.

Daca doriti elementul de vibratie si de impingere, exista unele care stimuleaza sexul penetrativ, cum ar fi Stronic Surf Pulsator. De asemenea, poate doriti sa luati in considerare daca doriti un motor sau mai multe motoare. Daca sunteti la inceput, un singur motor va fi perfect pe masura ce descoperiti ce va place exact la un vibrator. Vibratoarele mai mici au adesea motoare simple.

Vibratoarele pentru cupluri, cum ar fi vibratoarele iepure, au doua motoare care functioneaza independent, oferindu-va control asupra cantitatii de stimulare pe care o primiti intern si extern.

Pentru persoanele care nu sunt sigure de tipul de vibratie de care se bucura, exista cateva care ofera modele si puncte tari diferite pe care le puteti viza - precum vibratorul pentru deget, care are o forma non-falica si care se tine intre doua degete.

Materialul vibratorului

Materialele reprezinta un domeniu in care expertiza si experienta nu discrimineaza. Cel mai bun material pentru vibrator? Silicon. Este nonporos, usor de curatat, super moale si sigur.

Nota importanta despre jucariile din silicon: asigurati-va ca folositi un lubrifiant pe baza de apa.

Pentru cei care doresc sa cheltuiasca mai putini bani, exista un alt material sigur pentru corp, numit plastic ABS, care este de asemenea nonporos, dar nu la fel de moale ca siliconul. Anumite metale precum argintul si aurul sunt, de asemenea, sigure, dar aceste produse tind sa fie mai scumpe.