Vezi care sunt cele mai vandute parfumuri de dama din lume

Vezi care sunt cele mai vandute parfumuri de dama din lume Vezi care sunt cele mai vandute parfumuri de dama din lume

Parfumul a fost o formă populară de parfum de secole, iar parfumurile pentru femei au fost un element de bază al industriei încă de la începuturile sale. Cu atât de multe parfumuri disponibile, poate fi dificil să alegi doar unul.

Chanel nr. 5

Chanel No. 5 este, fără îndoială, cel mai faimos parfum pentru femei din lume. Creat în 1921 de Coco Chanel, parfumul a rămas popular de peste 100 de ani. Parfumul este un amestec de note florale și lemnoase, cu note de vârf de neroli și ylang-ylang, note de mijloc de iasomie și trandafir și note de bază de vanilie și mosc. Chanel No. 5 este un clasic atemporal care a fost purtat de femei de toate vârstele timp de generații.

Miss Dior este un alt parfum clasic care a trecut testul timpului. Creat în 1947 de Christian Dior, parfumul este un amestec de note florale și fructate, cu note de vârf de mandarină italiană și portocală sanguină, note de mijloc de trandafir Grasse și lacramioare și note de bază de patchouli indonezian și mosc. Miss Dior este un parfum sofisticat care este perfect atât pentru ținuta de zi, cât și pentru cea de seară.

Thierry Mugler Angel

Thierry Mugler Angel este un clasic modern care a fost creat în 1992. Mirosul este un amestec de note fructate și florale, cu note de vârf de pepene galben și nucă de cocos, note de mijloc de iasomie și trandafir și note de bază de vanilie, paciuli și ciocolată. Thierry Mugler Angel este un parfum unic și de neuitat, perfect pentru femeile care doresc să iasă în evidență.

Calvin Klein Eternity este un parfum atemporal care a fost creat în 1988. Mirosul este un amestec de note florale și lemnoase, cu note de vârf de mandarină și frezie, note de mijloc de crin și garoafa și note de bază de chihlimbar și mosc. Calvin Klein Eternity este un parfum proaspăt și curat, perfect pentru purtarea zilnică.

Lancome La Vie Est Belle este un parfum care a fost creat în 2012. Mirosul este un amestec de note florale și gurmande, cu note de vârf de coacăze negre și pere, note de mijloc de iris și iasomie și note de bază de patchouli, vanilie, si pralina. Lancome La Vie Est Belle este un parfum dulce și feminin care este perfect pentru femeile care iubesc un strop de lux.

Guerlain Shalimar este un parfum clasic care a fost creat în 1925. Mirosul este un amestec de note orientale și florale, cu note de vârf de bergamotă și lămâie, note de mijloc de iasomie și trandafir și note de bază de vanilie și boabe de tonka. Guerlain Shalimar este un parfum sofisticat care este perfect pentru tinuta de seara.

Viktor & Rolf Flowerbomb este un parfum care a fost creat în 2005. Mirosul este un amestec de note florale și orientale, cu note de vârf de bergamotă și ceai verde, note de mijloc de iasomie și orhidee și note de bază de vanilie și paciuli. Viktor & Rolf Flowerbomb este un parfum puternic și feminin, care este perfect pentru femeile care doresc să facă o declarație.

Dior J'adore este un alt parfum clasic care a fost creat în 1999. Mirosul este un amestec de note florale și fructate, cu note de vârf de mandarină și frunze de iederă, note de mijloc de iasomie.