O lista cu cele mai vandute parfumuri barbatesti din istorie

O lista cu cele mai vandute parfumuri barbatesti din istorie O lista cu cele mai vandute parfumuri barbatesti din istorie

Parfumurile au făcut parte din cultura umană de secole. Bărbații, în special, au fost întotdeauna interesați să mirosească bine și să folosească parfumuri pentru a-și spori personalitatea. Astăzi, piața globală a parfumurilor valorează miliarde de dolari, iar parfumurile de top pentru bărbați reprezintă o parte semnificativă a acestei piețe.

Acqua Di Gio de Giorgio Armani a fost parfumul numărul unu pentru bărbați de mai bine de două decenii. Mirosul a fost lansat în 1996 și de atunci a devenit un clasic. Este un parfum proaspăt și curat, perfect pentru purtarea zilnică. Mirosul este inspirat de Mediterana și se caracterizează prin note de citrice, briză mării și accente lemnoase. Parfumul este iubit de bărbații de toate vârstele și este perfect pentru orice ocazie.

Bleu de Chanel este un parfum lemnos, aromat, care a fost lansat în 2010. Mirosul este cunoscut pentru aroma sa modernă și sofisticată. Parfumul este caracterizat de note de citrice, vetiver și lemn de cedru. Bleu de Chanel este perfect pentru barbatul modern care este increzator si elegant. Este un parfum versatil care poate fi purtat ziua sau noaptea.

Sauvage de la Dior, a fost lansat in 2015. Este un parfum proaspat si condimentat perfect pentru barbatul aventuros. Parfumul este caracterizat de note de bergamotă, piper și vanilie. Sauvage este perfect pentru bărbatul care iubește în aer liber și este mereu în căutarea următoarei aventuri.

One Million de la Paco Rabanne un parfum care a fost lansat în 2008. Este un parfum îndrăzneț și intens, care este perfect pentru bărbatul încrezător. Mirosul este caracterizat de note de scorțișoară, piele și ambră. One Million este perfect pentru bărbatul care vrea să iasă în evidență din mulțime.

Invictus de Paco Rabanne un parfum care a fost lansat in 2013. Este un parfum proaspat si sportiv, perfect pentru barbatul activ. Mirosul este caracterizat de note de grapefruit, frunze de dafin și chihlimbar. Invictus este perfect pentru bărbatul care este mereu în mișcare și își dorește un parfum care să țină pasul cu stilul său de viață activ.

Aventus de Creed ,este un parfum proaspat si fructat, perfect pentru barbatul stilat. Parfumul este caracterizat de note de ananas, coacaze negre si mosc. Aventus este perfect pentru barbatul care vrea sa faca o declaratie cu parfumul sau.2010 a fost anul lansarii sale.

Eros by Versace, un parfum proaspat si lemnos, perfect pentru barbatul pasionat. Parfumul este caracterizat de note de mentă, vanilie și lemn de cedru. Eros este perfect pentru barbatul care vrea sa faca impresie cu parfumul sau.

Dior Homme de la Dior un parfum clasic si elegant, perfect pentru barbatul sofisticat. Parfumul este caracterizat de note de iris, lavandă și vanilie. Dior Homme este perfect pentru barbatul care isi doreste un parfum care sa emane clasa si eleganta.