Vacanta scumpe din intreaga lume, partea 2-a

  • Sâmbătă, 3 Iulie 2021
  • Turism
Vacanta scumpe din intreaga lume, partea 2-a Vacanta scumpe din intreaga lume, partea 2-a

Song Saa,Insulele Iubitorilor

În Song Saa, Cambodgia plătim pentru natura neatinsă, unde stațiunea de vacanță poartă numele „Iubitorii” după cele două insule care sunt una lângă alta

Centrul stațiunii Song Saa, care este operat pe insule private, asigură circumstanțe de lux pentru călătorii epuizați, este un adevărat paradis. Un loc intim și interior, în care sustenabilitatea a fost dezvoltată în artă, astfel încât, în timp ce vizitatorii se pot bucura de lux, aceștia se pot bucura și de natura neatinsă și se pot armoniza cu ea. Lângă coastă sunt construite bungalouri și fiecare are propria piscină privată. În camere pământul este din sticlă, astfel încât să putem vedea oceanul prin el.

În clădirea principală așteaptă vizitatorii un restaurant de primă clasă, din care fiecare amurg este o priveliște minunată și artistică. 

Piscina fără val, serviciile de spa și wellness care sunt amplasate în toată pădurea tropicală sunt la fel de obișnuite ca cursurile de yoga din zori și diferitele tipuri de sporturi nautice. O săptămână costă 3125 $ aici.

Alaska

O croazieră de o săptămână de transport maritim în Alaska pe iahtul de expediție Absinthe ne va schimba părerea despre observarea naturii. 

Și gândiți-vă cât de bine va suna asta atunci când le spuneți prietenilor despre ocre, foceni și balene cu cocoașă, pe care le-ați văzut cu ochii voștri în fiordul Frederick. 

Absinthe a fost modificat anul trecut cu o nouă cabină de lux (pe care am încercat-o și noi) și un centru complet de wellness și masaj. 

Pe croaziera pe Alaska numărul maxim de pasageri este de 12 persoane, există 20 de persoane în rândul personalului, printre care există un masaj și un bucătar. 

Călătoria all-inclusive de o săptămână costă 277000 USD în sezonul de vârf. Dacă preferați să păreați moderat, ar trebui să călătoriți după sezonul de vârf, pentru abia 234000 USD.

Bijuteria conacului Versace

Villa by Barton G este un adevărat loc de lux pe malul mării. Conacul Ocean Drive (South Beach, SUA) a fost inițial deținut de Versace, dar după ce a murit guru-ul modei în 1997 a fost schimbat într-un club privat, iar mai târziu Barton G. Weiss l-a cumpărat și a format o bijuterie perfectă din el. Acest mic complex de stațiune își așteaptă oaspeții cu un serviciu de server 0/24, cumpărături personale și secțiuni spa în interiorul camerelor. 

Vederea din suite este spre grădina centrală, iar aceste suite au fiecare o culoare diferită (auriu, albastru, negru și violet). 

Și dacă acest lucru nu este încă suficient pentru efectul dramatic, chiar și mobilierul și paturile uriașe ridică măreția. 

Ce altceva s-ar potrivi cu Versace? Oaspeții se pot odihni și pot lua micul dejun în grădina italiană sau pot înota în piscinele cu gresie aurie. Și dacă ar dori să călătorească puțin în timp, ei pot vedea relicve ale proprietarului original, cum ar fi cabina de duș. Datorită discretității și serviciului perfect, acest loc este popular printre cei extrem de bogați. O săptămână costă 6500 $.

Cea mai scumpă călătorie cu iahtul privat

Superyachtul Annaliese are cea mai mare taxă de închiriere din lume. Acest iaht aparține unui om de afaceri grec, Andreas Liveras și are 90 de milioane de dolari. Taxa de închiriere este mai mare de 93750 $ pe zi. Pentru acest preț primim o navă care are o baie romană de marmură, o saună și cabine cu râu. De asemenea, are un heliport, o sală de conferințe și un cinematograf.

Lux pentru fanii sportului

Centrul stațiunii de lux One & Only de pe insula Cayman, Australia, este un loc unde vizitatorii pot ajunge doar cu bărci, nave, crucișătoare sau iahturi. 

Este înconjurat de recife de corali. 

În centrul local de scafandri, vizitatorii pot susține chiar examene PADI sau pot aplica la scufundări nocturne, dacă doresc. Chiar dacă este un paradis pentru scufundări, deoarece acolo puteți înota în cel mai mare recif de corali din lume, există și alte zeci de facilități sportive. 

Acest loc nu este doar Edenul scafandrilor, ci și un adevărat paradis pentru toți fanaticii de fitness și sport. Hotelul deține un teritoriu mare de 726 hectare, unde există terenuri de tenis, baschet și squash și, de asemenea, săli de sport, unde antrenorii personali au grijă de vizitatori. 

De asemenea, există facilități de wakeboard, schi nautic și golf și oportunități excelente pentru drumeții. Și pentru aceștia, care nu sunt cei găsiți în sport, grădina botanică și plaja sunt locuri perfecte de odihnă, atunci când nu se răcoresc într-unul dintre cele trei restaurante de primă clasă. O săptămână în acest loc de paradis costă 107421 $.