Vacanta scumpe din intreaga lume

  • Sâmbătă, 3 Iulie 2021
  • Turism
Vacanta scumpe din intreaga lume Vacanta scumpe din intreaga lume

În adâncul inimilor noastre știm cu toții că toată lumea dorește puțin lux, ceva care este mai mult decât simple nevoi, frumusețe și confort. 

Ceva care depășește toate acestea.

O vacanță cu adevărat luxoasă. Un plus care nu doar ne îndepărtează de viața de zi cu zi, ci ne oferă o experiență pentru viață. 

Ceva care ne face să vedem lumea dintr-un unghi complet diferit, din punctul de vedere al celor bogați și faimoși.

O săptămână în Bali

Petrecerea unei săptămâni la Nikko Bali Resort and Spa Hotel ******, Indonezia costă 1950 $. 

Pachetul de demipensiune include mic dejun și cină tip bufet. 

Prețul nu include zborul către Bali (zborul costă în jur de 1600 USD) și facilitățile locale. 

Dacă am vrea să vorbim despre ceva fantastic vecinilor noștri, nu putem rata terasele de orez din Jatiluwih, templul stâncos al Ulu Watu și Sanctuarul Pădurii Sacrelor Maimuțe.

Cea mai scumpă călătorie cu trenul din lume

Un bilet de o noapte costă 5000 de euro, dar totuși, sunt atât de mulți oameni care doresc să cumpere unul, încât compania de trenuri trebuie să atragă biletele printre potențialii cumpărători. Călătoriile sunt completate cu luni înainte de data limită. Maxim 30 de pasageri au voie să călătorească în tren, are 14 camere de lux. 

Aproximativ 1000 de persoane se aplică pentru o cameră pe fiecare călătorie. 

Trenul Șapte Stele este în Kyushu, Japonia. 

Terminalul de la gară este de asemenea luxos, unde se servesc mâncăruri delicioase. 

Construirea trenului a costat 22 de milioane de euro. 

Ultima cameră din spatele trenului este cea mai bună, are vedere panoramică la fiecare direcție. 

Cabina era din mahon, are o toaletă și o sală de duș proprii. Personalul este excepțional de drăguț și politicos. 

Bucătarul-șef este unul dintre cei mai mari maestri de sushi din Japonia.

O mică călătorie în jurul lumii

Pentru doar 7800 $ și îi va face pe toți vecinii tăi verzi cu invidie de la sine înțeles atunci când le spui despre asta. Călătoria durează abia o lună și puteți călători în jurul lumii petrecând doar 1-2 nopți în fiecare oraș mare. Orașele vizitate sunt: ​​Cairo, Amman, Delhi, Beijing, Hong Kong, Tokyo, Mexico City, Cancun, Lima, Machu Picchu, Rio De Janeiro, Madrid și Roma. Ca bonus, pasagerul decide când să înceapă călătoria.

Pe o navă mare pentru mulți bani

Putem petrece 6 zile pe nava Queen Mary 2 de pe Oceanul Pacific delectând în valuri, delfini și colegii noștri pasageri în bikini. Nava pleacă din South Hampton, Anglia și destinația este New York. (O, Doamne! Este ruta Titanicului!) Există șapte restaurante, un cazinou și spa Canyon Ranch pe navă. Cel mai mare apartament duplex are balcon privat, baie din marmură și servitor pentru 19500 $.

Royal Comfort din Dubai

Spune-le prietenilor tăi despre petrecerea unei săptămâni la Royal Suite din hotelul Radisson. Suita în sine are 273 m 2 , are 2 băi, o bucătărie și un bar propriu. Cele 2 dormitoare sunt uriașe, pe cele aproape 5 m 2 paturi poți face atâtea lucruri pe care nici nu ți le poți imagina (de exemplu, poți chiar sări pe ele). Nu uitați să menționați priveliștea minunată de la balcon la magnifica stradă Sheikh Zayed, care este centrul comercial din Dubai. Prețul este de doar 23400 $ mic dejun inclus.

Cea mai scumpă călătorie de lux din Anglia

Cei care plătesc pentru această călătorie primesc câmpii private, apartamente penthouse și majordomi. Călătoria organizată de agenția de turism britanică, numită Destinology, costă 1.000.000 GBP, care este în jur de 1550000 USD, care durează 84 de zile și în acest timp, sunt vizitate 12 țări de pe 5 continente. 

Această călătorie durează în jur de 66.000 km, începe în Brisbane și ultima destinație este Barbados.

Această călătorie de primă clasă oferă cele mai bune hoteluri de lux și centre de stațiune. În cele 84 de zile, cea mai scumpă oprire este în Penthouse-ul Ty Warner al hotelului Four Seasons, New York. Această suită costă aproape 30.000 de dolari pe noapte. În această călătorie, prețul unei nopți este de aproximativ 15.000 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai scump tur de pe Pământ chiar acum.

Această aventură de neuitat începe cu un zbor Londra-Dubai în clasa I, desigur. La prima destinație, în orașul strălucitor al Emiratelor, cazare este suita Royal Bridge a The Palm Atlantis timp de 5 nopți. Aici priveliștea asupra mării arabe este minunată, iar oaspetele primește un servitor și un bucătar.

Acest pachet include cazări precum One & Only Hayman Island care se află la reciful de corali din Australia sau hotelul The Langham Auckland din Cape Town, care aparține aceluiași proprietar ca și cel anterior și este hotelul preferat al Rolling Stones sau Palazzo Versace din Brisbane sau Coco Prive Kuda Hithi care se află pe o insulă privet din Maldive.

În timpul călătoriei, pasagerul ajunge pe o câmpie privată de 3 ori, o dată când călătorește de la New York la Barbados și va sta pe o insulă privată de 2 ori.

Călătoria de lux se încheie în Barbados, unde turistul poate petrece 7 nopți pe plaja Turtle, un loc bun pentru a savura mâncăruri și băuturi tropicale.

Santorini, lux în Grecia

Nu ne-am gândi niciodată la Santorini ca la o destinație de călătorie de lux, nu? Chiar și vecinul nostru a fost deja acolo, deci ce ar putea fi atât de special la asta? Dar Santorini are și o altă latură. O lume interioară specială, unde vedetele vizitează Hotelul Katikies, precum Sharon Stone sau Richard Branson. De ce? Probabil datorită luminii solare care se reflectă asupra tuturor, asupra clădirilor albe ca zăpada, a decorului interior și, de asemenea, datorită suitelor speciale, în formă de cub, a bazinelor fără undă, care par să curgă în caldeiră. Practic Katikies este un hotel de tip boutique, dar se simte a fi o adevărată stațiune de vacanță de lux pe care o veți dori mereu.