Vacanța in Thailanda

  • Vineri, 28 Iunie 2019
  • Turism
  • Publicat de
Vacanța in Thailanda Vacanța in Thailanda

Unde sa mergem in vacanța in 2019?

Oficial este vara deja și abia așteptăm sa mergem in vacanța pe care am plănuit-o pe tot parcursul anului. Cei mai multi dintre noi prefera marea, alții in schimb prefera muntele. 

In mod normal, noi romanii tindem sa mergem in vacanța pe meleagurile autohtone, cel mult colindăm pe vecinii noștri bulgari sau mergem in mult cunoscuta Grecie. 

Insa, avem atât de multe opțiuni de ales pentru a ne petrece vacanța încât de mult ori ne este greu sa decidem unde vom merge pana la urma.

Trebuie sa recunosc ca eu îmi aleg Destinațiile de vacanța , mizând pe numeroși factori, cum ar fi locul destinației de vacanța, clima, mâncarea, cultura țării, plajele, locurile de cazare și ceea ce îmi transmite mie in mod personal, emoția turistică a respectivei tari. Îmi doresc de mult timp sa ajung in Asia, sa vizitez țările din sud-estul asiatic, sa realizez un circuit între Thailanda, Laos, Cambodgia și Vietnam. Suna bine, nu-i așa?

Cultura țărilor din aceasta parte a Asiei mi se pare incredibila, iar dacă încă nu ai ajuns in aceste locuri îți propun sa o făci cât mai curând, cu siguranța vei avea parte de multe surprize plăcute. Tocmai de aceea m-am gândit sa încep cu Thailanda, una dintre cele mai vizitate tari din Asia de sud est, dacă nu chiar cea mai vizitată țara din aceasta zona a Asiei.

Sunt atât de multe de spus despre Thailanda, are atatea lucruri frumoase încât e imposibil sa îți dorești sa vizitezi aceasta paradisiaca țara. Singura problema cu Thailanda este ca in ultimii a devenit o destinație turistică foarte aglomerata, aproape in toate locurile din Thailanda este plin de turiști, mai ales in sezonul de vârf, când este cea mai buna temperatura dar prețurile sunt mai ridicate și este o destinație masivitatea de către turiști. Bangkokul este un oraș incredibil, și chiar dacă se spune ca este urat și nu prea ai vedea, eu cred ca este absolut fascinant cu atât de multe locuri de vizitat, încât te poți pierde liniștit câteva zile prin Bangkok.

Iar dacă ajungem la capitolul Insule fin Thailanda, avem foarte multe de spus aici, începând cu Phuket, Krabi, insulele PHI PHI, Koh Samui, Koh alipe sau centrul mondial al scufundările, Koh Tao. In nordul Thailandei vei găsi niște peisaje incredibile cu o viața rurală autentica tailandeza care te va face sa îți dorești sa rămâi acolo pentru mai mult timp, iar templele budiste sunt de un farmec nemaiîntâlnit. Iar dacă vrei sa afli mai multe despre vacanța in Thailanda, te Invit sa citești mai multe pe site-ul totuldesprethailanda.ro.

Cu siguranța vei găsi tot ce ai nevoie sa sti pentru a-ti planifica vacanța pe cont propiu in Thailanda. Enjoy it!