Ce sa vizitezi in Thailanda, top destinatii thailandeze

  • Duminică, 2 Iulie 2023
  • Turism

Thailanda este o tara din Asia de Sud-Est care este cunoscuta pentru plajele sale frumoase, templele antice si bucataria delicioasa.

Cu atât de multe de văzut și de făcut, planificarea unei călătorii în Thailanda poate fi copleșitoare.

Cele mai bune locuri de vizitat în Thailanda, astfel încât să puteți profita la maximum de călătoria dvs.

Bangkok este capitala Thailandei și o destinație de vizitat obligatoriu pentru orice călător. Orașul este cunoscut pentru viața de stradă vibrantă, centrele comerciale și mâncarea stradală delicioasă. Vizitatorii din Bangkok pot explora numeroasele sale temple, cum ar fi Wat Phra Kaew și Wat Pho, care găzduiește celebra statuie a lui Buddha culcat.

Orașul găzduiește și celebra piață de weekend Chatuchak, care este una dintre cele mai mari piețe din lume și un loc minunat pentru a găsi suveniruri unice.

Chiang Mai este un oraș din nordul Thailandei, care este cunoscut pentru templele sale frumoase, peisajele uimitoare și cultura bogată. Vizitatorii din Chiang Mai pot explora numeroasele temple care se află în întregul oraș, cum ar fi Wat Phra That Doi Suthep și Wat Chedi Luang.

Orașul este, de asemenea, o destinație populară pentru drumeții și activități în aer liber, cu multe tururi disponibile care duc vizitatorii în munții și pădurile din jur.

Phuket este o insulă situată în sudul Thailandei și este cunoscută pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și stațiunile de lux. Vizitatorii Phuket se pot relaxa pe numeroasele plaje care se află pe întreaga insulă, cum ar fi plaja Patong și plaja Kata. Insula găzduiește, de asemenea, multe spa-uri și centre de wellness de clasă mondială, ceea ce o face o destinație excelentă pentru cei care doresc să se întinerească și să se relaxeze.

Krabi este o provincie din sudul Thailandei, cunoscută pentru plajele sale uimitoare, stâncile de calcar și insulele frumoase. Vizitatorii din Krabi pot explora numeroasele plaje care se află în întreaga provincie, cum ar fi plaja Railay și plaja Ao Nang. Provincia este, de asemenea, o destinație populară pentru alpinism, cu multe tururi și ghiduri disponibile care duc vizitatorii în vârful faimoaselor stânci de calcar. Ayutthaya este un oraș antic situat în centrul Thailandei și a fost cândva capitala Regatului Siam. Vizitatorii din Ayutthaya pot explora numeroasele temple și ruine care se află în întregul oraș, cum ar fi Wat Mahathat și Wat Phra Si Sanphet.Orașul găzduiește, de asemenea, multe muzee și situri istorice, ceea ce îl face o destinație excelentă pentru cei interesați de istoria și cultura thailandeză.

Koh Samui este o insulă situată în sudul Thailandei și este cunoscută pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și stațiunile de lux. Vizitatorii din Koh Samui se pot relaxa pe numeroasele plaje situate pe toată insula, cum ar fi plaja Chaweng și plaja Lamai. Insula găzduiește, de asemenea, multe spa-uri și centre de wellness de clasă mondială, ceea ce o face o destinație excelentă pentru cei care doresc să se întinerească și să se relaxeze.

Sukhothai este un oraș antic situat în nordul Thailandei și a fost cândva capitala Regatului Sukhothai. Vizitatorii din Sukhothai pot explora numeroasele temple și ruine care se află în întregul oraș, cum ar fi Wat Mahathat și Wat Si Chum.

Orașul găzduiește, de asemenea, multe muzee și situri istorice, ceea ce îl face o destinație excelentă pentru cei interesați de istoria și cultura thailandeză.

Koh Phi Phi este o insulă situată în sudul Thailandei și este cunoscută pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și peisajul uluitor. Vizitatorii din Koh Phi Phi se pot relaxa pe numeroasele plaje situate pe toată insula