Destinatii de Safari in Africa pe care sa le vizitezi

  • Duminică, 11 Iulie 2021
  • Turism
Destinatii de Safari in Africa pe care sa le vizitezi Destinatii de Safari in Africa pe care sa le vizitezi

Atunci când oamenii decid să-și planifice o vacanță, mulți vor opta pentru opțiunea de a vizita o destinație tropicală unde pot petrece tot timpul la piscină. Deși nu este absolut nimic în neregulă cu acest lucru (ne place o piscină bună), există o mulțime de opțiuni acolo pe care le puteți ramifica. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai unice, poate ar trebui să vă gândiți să mergeți într-o aventură safari. Există atât de multe peisaje incredibile și o mulțime de oportunități uimitoare de observare a faunei sălbatice în timp ce mergeți la safari. Africa găzduiește o cantitate semnificativă de opțiuni de safari, așa că iată câteva regiuni din care puteți alege

Botswana

Unul dintre numeroasele avantaje ale vizitei Botswana este faptul că țara se mândrește cu peste 300 de zile de soare pe an! Perioada anului pe care o veți vizita va dicta ce animale sălbatice veți putea vedea, dar indiferent când veți merge, veți avea garanția că vă veți distra fantastic.

Pentru o experiență foarte îndepărtată, puteți sta la Sable Alley, care se găsește în rezervația privată Khwai, unul dintre cele mai diverse habitate din țară. Dacă tot îți dorești o vacanță la piscină, acesta este locul perfect pentru a putea face asta.

Pentru o opțiune mai puțin luxoasă și mai accesibilă, Meno a Kwena este o altă opțiune excelentă, deoarece se află chiar pe râul Boteti.

Kenya

Cel mai bun moment pentru a vizita Kenya este de la sfârșitul lunii iunie până în octombrie. Pentru o experiență mondială veche, puteți încerca Tabăra Safari a lui Cottar din anii 1920 în Kenya. Cu punți incredibile pe acoperiș, veți putea admira priveliștile superbe ale peisajelor luxuriante.

Pentru cei cărora le place să trăiască viața înaltă, puteți merge la Maasai Mara, unde veți putea vizita tabăra privată a lui Mahali Mzuri a lui Sir Richard Branson. Este la fel de luxos și exclusivist pe cât ți-ai putea imagina.

Desigur, Giraffe Manor din colecția Safari este cunoscut ca una dintre cele mai populare atracții și cu un motiv bun! Este cu siguranță o experiență suprarealistă de parcurs, în cel mai bun mod posibil. Situat chiar în afara orașului Nairobi, puteți face o excursie de 2 zile din acesta și puteți rămâne peste noapte.

Namibia

Dacă intenționați să vizitați Namibia, cel mai bun moment pentru a planifica călătoria este oricând în iunie până în august. Namibia oferă peisaje incredibile, care sunt puțin diferite de alte locuri din Africa. Aici puteți vedea deșerturi deschise care se întind pe kilometri.

Dacă căutați unde să stați, puteți încerca Wolwedans Dune Lodge. Asigurați-vă că faceți o călătorie rutieră când veniți aici, pentru a admira toate peisajele incredibile și variate în care se află această frumoasă țară. Desigur, trebuie să verificați și tabăra Hoanib Skeleton Coast în timp ce sunteți aici.

Africa de Sud

Dacă doriți să vă îndreptați către Africa de Sud pentru o excursie safari, cel mai bun moment pentru a face acest lucru este iarna, care se întinde din mai până în septembrie. Pentru o experiență incredibilă, vizitați Lion Sands Ivory Lodge și Treehouses, unde puteți închiria o casă de copaci sub stele. Asigurați-vă că vizitați Parcul Național Kruger și puteți sta în zonă la Royal Malewane.

Trebuie să faceți absolut tot ce vă stă în putință pentru a vedea cei cinci mari: elefanți africani, lei africani, leopard african, bivoli din Cap și rinoceroni. Pentru a face acest lucru, puteți vizita rezervația de jocuri Gondwana.

Pentru o experiență luxoasă de safari lodge, una dintre cele mai bune este Cheetah Plains, care este situat chiar lângă Parcul Național Kruger și oferă observații incredibile ale faunei sălbatice.