Un prezervativ eficace

Inainte de utilizarea prezervativului nu uitati sa verificati cu atentie data expirarii inscrisa pe ambalaj. Daca data este expirata, prezervativul nu mai trebuie folosit.Folositi intotdeauna cu grija un prezervativ. Feriti-I de caldura si nu rupeti ambalajul cu dintii. Rupeti pur si simplu hartia cu degetele si scoateti usor prezervativul cu deosebita atentie ca sa nu il agatati cu unghiile. Zarurile au fost aruncate! Acum trebuie sa stiti sa-I derulati in sensul bun. Si ca sa vedeti care este sensul bun sau fata prezervativului, este suficient sa suflati in interior pentru ca rezervorul din capat sa iasa in afara.

Asigurati-va ca prezervativul este rulat spre exterior. Surplusul de aer din prezervativ poate cauza ruperea lui.

Pentru a evita acest incident, strangeti capatul inchis al prezervativului intre aratator si degetul mare si aplicati-I pe penisul in erectie. In timp ce strangeti capatul inchis al prezervativului, folositi cealalta mana pentru a derula usor prezervativul pe toata lungimea penisului.

Daca observati ca ati pus prezervativul pe dos, adica l-ati rulat spre interior, acest prezervativ ar trebui aruncat deoarece s-a aflat in contact cu penisul si cu fluidul eliberat in timpul primelor stadli ale erectiei; acest fluid contine sperma si microorganisme ce pot cauza infectii cu transmitere sexuala. De asemenea, este foarte important sa derulati prezervativul pana la baza penisului, in caz contrar riscati ca el sa iasa in timpul actului sexual. Daca ati inteles toate aceste explicatii, nu va mai ramane decat sa incercati!

Imediat dupa ejaculare, barbatul trebuie sa-si retraga penisul in timp ce este inca in erectie, tinand prezervativul strans la baza penisului. Prezervativul trebuie aruncat in mod igienic, la cosul de gunoi si niciodata in vasul de toaleta. In mod cert, parintii nostri nu ar fi prea incantati sa plateasca instalatorul ca sa desfunde W.C.-ul infundat cu prezervative