Un nutritionist ne ofera cel mai important sfat pentru un abdomen plat

Incercarea de a obtine un corp sculptat ca modelele de pe copertile revistelor poate aduce mai multe probleme si poate provoca excese foarte daunatoare pentru sanatate. In plus, sa incercati lucruri foarte riscante pentru a pierde in greutate – diete restrictive si utilizarea de medicamente fara avizul specialistilor – va poate aduce un amestec de vinovatie, frustrare si suferinta pentru incapacitatea de a obtine corpul dorit (si aproape niciodata real).

De aceea, nutritionistii si endocrinologii, sunt de acord cu o afirmatie: trebuie sa fiti rabdatori si sa va dati timp pentru a obtine silueta pe care ati dorit-o intotdeauna.

Sfaturi pentru a pierde grasimea abdominala

Daca nu ati castigat aceasta forma fizica in cateva saptamani, nu va imaginati ca o veti pierde intr-o luna„, avertizeaza Patrícia Leite, nutritionist brazilian, pe canalul sau YouTube. Fiind realista si in acelasi timp pozitiva in perspectiva ei, expertul explica faptul ca pierderea in greutate poate fi un proces rapid, dar eliminarea eficienta a grasimilor localizate, nu. Prin urmare, pentru a pierde kilograme cu adevarat si in siguranta, ar trebui sa asteptati un timp.

In acest sens, trebuie sa fiti persistenti. Nu incercati sa anticipati etapele procesului de transformare si slabire prin adoptarea unei pozitii discreditate sau pesimiste. Nu puteti obtine totul imediat. Este important sa creati o schimbare a obiceiurilor, nu numai alimentatia, ci si comportamentul psihologic, in plus fata de incorporarea in viata voastra a miscarii frecvente si a activitatii fizice, astfel incat sa va puteti atinge obiectivele.

Pana la urma, dormiti bine, respirati profund si intotdeauna prioritizati piramida nutritionala atunci cand va hraniti: grasimi bune, proteine ​​slabe si fibre. Aproape toate alimentele procesate contin carbohidrati si zaharuri, deci daca alegeti alimente naturale si intregi, aveti mai multe sanse sa reduceti grasimea si sa va perfectionati talia.