Trucuri de ambalare pentru Studenți

Trucuri de ambalare pentru Studenți Trucuri de ambalare pentru Studenți

S-a terminat verile și este timpul să te întorci la școală și asta înseamnă să-ți încapă toate lucrurile în mașină. Deși există atât de multe liste utile cu ce să aducă la facultate, cum poate o persoană să găsească spațiul pentru a se potrivi tuturor?! Prin experiența noastră, am adunat această listă pentru a împărtăși sfaturi și trucuri utile pentru a vă face întoarcerea la școală mult mai ușoară.

Haine Pe umerase

Păstrarea hainelor pe umerase vă poate economisi mult timp atunci când vă mutați, deoarece le puteți muta în dulap odată ce ajungeți. Tot ce trebuie să faci este să pui un întreg printr-un sac de gunoi și să streci hainele prin geantă cu cuierul ieșit în afară.

Trucuri de așternut

Împachetarea lenjeriei de pat poate fi simplificată dacă puneți cearșaful în interiorul feței de pernă, astfel încât totul să fie deja împreună și gata să vă pregătiți patul pentru somnul de după mutare!

Pungi de plastic

Împachetați pernele și jachetele mari în pungi de plastic și stoarceți cât mai mult aer. Acest lucru vă va ajuta să vă utilizați spațiul și să vă mutați eficient toate bunurile!

Folosește-ți pungile suplimentare

Dacă gențile și posetele de mutare sunt cu tine, aceste spații sunt locurile perfecte pentru a depozita obiecte mici în loc să obții mai multe cutii pentru a face treaba. Iti poti umple rucsacul cu toate rechizitele tale scolare, sau o poseta cu haine si astfel poti muta totul cu tine.

Mișcare inteligentă

Odată ce aveți totul pregătit, asigurați-vă că împachetați mașina inteligent și eficient. Pune lucrurile mai grele pe fund și mergi de acolo. Asigurați-vă că ceva delicat este deasupra și folosiți lenjeria de pat ca pernă. Ultimul lucru pe care ne dorim este ca obiectele noastre să fie ruinate în procesul de mutare!

Nu suprapachetați

Deși ați putea fi înclinat să vă aduceți întreaga viață cu dvs., amintiți-vă că există pauze și veți pleca din nou acasă. Nu numai atât, dar există lucruri pe care le poți ajunge lângă școala ta și nu trebuie să irosești spațiul aducându-ți cu tine de acasă. Promitem că au șamponul și balsamul preferat în apropiere.