Trucuri de curatenie care iti vor schimba viata

Recunoaste! O parte din lupta voastră de zi cu zi este cum să vă curățați și să vă organizați casa. Alții spun că 24 de ore nu sunt suficiente pentru a o face. Alte persoane se gândesc cu greu la cum să-și curețe obiectele acasă.

Astăzi, unii oameni își petrec cea mai mare parte a timpului acasă. Chiar dacă acesta este cazul, totuși le este greu să se gândească la modalități simple de a-și curăța lucrurile acasă. 

Datorită ajutorului unor experți, iată ideile adunate care ar putea schimba aspectul casei tale.

Puteți folosi uleiuri pentru a vă mobila. Îți faci griji pentru că mobila ta pare

eche? Ei bine, asta nu este o problemă acum. Uleiurile tale esențiale de acasă îți pot rezolva problema. Potrivit lui Jane Wilson de la Fantastic Cleaner Melbourne, uleiurile esențiale sunt cele mai bune pentru curățarea și amenajarea mobilierului din lemn acasă. 

Folosiți oțet pentru a elimina mirosul cuptorului cu microunde.  Alții sunt îngrijorați din cauza mirosului cuptorului cu microunde. Ei bine, iată remediul pentru o astfel de problemă. Introducerea unui bol cu ​​oțet în cuptorul cu microunde în cinci minute și ștergerea acestuia vă poate oferi un cuptor cu microunde fără miros. 

Puteți folosi apă de gură pentru a curăța vasul de toaletă. Credeți sau nu, da, ați citit bine. Ori de câte ori toaleta dvs. este în pericol și nu arată bine, faceți-vă imediat apă de gură în loc să cumpărați produse de curățare la prețuri prea mari. Turnați un capac de apă de gură în vasul de toaletă și lăsați-l într-o oră. Apoi, aveți libertatea de a

curăța partea murdară a vasului de toaletă.

Puteți adăuga hârtie în partea de jos a gunoiului pentru absorbant lichid. După cum știm cu toții, hârtia este bună la absorbția lichidului. Așadar, înainte de a întâlni o altă mizerie în sacul de gunoi, adăugați hârtie în partea de jos a acestuia. 

Poți încălzi o boabe de vanilie pentru ca casa ta să miroasă proaspăt. Odorizantele au diferite mirosuri bune, dar folosirea lor prea mult ne poate dăuna plămânilor. În plus, utilizarea odorizantelor poate provoca, de asemenea, iritații la nivelul ochilor. Pentru a evita aceste pericole, puteți fierbe ușor o boabe de vanilie cu niște cuișoare de scorțișoară (pentru un miros mai picant). Poti avea automat un parfum de parfum in casa ta fara a-ti risca sanatatea. 

Curățarea casei este o modalitate de a-ți elibera stresul din cutie. Acestea sunt modalități simple de a vă rezolva problemele de curățare acasă. Când casa ta pare curată, te poate ajuta să te simți relaxat și calm.