Trucuri pentru oglinzi si geamuri perfect curatate

 

In ciuda eforturilor pe care le fac multe gospodine, deseori exista o mare problema la capitolul geamuri si oglinzi, care par a se curata mai dificil decat orice alt lucru din gospodarie.

Ei bine, puteti si voi sa aveti niste geamuri sau niste oglinzi impecabile oricand, fara urme, prin aplicarea unor sfaturi simple si rapide care nu vo lasa loc de compromisuri. Curioase care sunt acelea? Haideti sa aflati!

 

Cum sa curatati simplu si eficient geamurile si oglinzile

 

 

Foarte multe persoane obisnuiesc la curatarea geamurilor si a oglinzilor sa utilizeze prosoape de bucatarie. Cu toate acestea, la fel precum o serie de prosapele normale, acestea pot lasa scame si urme in urma, de aceea nu sunt intocmai solutia cea mai potrivita pentru geamuri si oglinzi impecabile.

Puteti insa sa recurgeti la hartia de ziar clasica, non-lucioasa, care va curata geamurile mult mai eficient decat orice alt material. Utilizand hartia de ziar geamurile si oglinzile vor fi cu adevarat impecabile, fara niciun pic de urma.

 

Unt alt truc pentru a avea geamuri si oglinzi perfecte este utilizarea spumei de ras. Spuma de ras previne aburirea oglinzilor in mediile umede si totodata curata imperfect astfel de materiale. Asadar, data viitoare cand ai nevoie de o oglinda perfect functionala in baie, apeleaza cu incredere la acest truc.

 

Un alt truc pentru oglinzi si geamuri perfecte este utilizarea alcoolului pur sau utilizarea unor solutii pe baza de alcool. Cu cat produsul este mai concentrat in alcool, cu atat vor fi mai mari sansele ca geamurile si oglinzile sa iasa mai curate.

 

Pentru geamurile extrem de murdare de diverse, si nu doar praf obisnuit, utilizati cu incredere o solutie de tip degresant. Exista foarte multe solutii de acest gen care sunt extrem de eficiente in indepartarea straturilor grosiere de murdarie. “Inmuiati” din plin geamurile cu solutie degresanta si ulterior aplicati solutia de geamuri sau spuma de ras precum in mod obisnuit. Veti putea observa ca geamurile si oglinzile voastre vor fi mai curate si mai stralucitoare ca niciodata.

De asemenea, alternative foarte bune pot fi si bicarbonatul sau sucul de lamaie. Voi ati aplicat vreodata aceste trucuri?