Trei concluzii pentru a dezvolta un startup de succes

  • Vineri, 11 Februarie 2022
  • Afaceri

În zilele noastre, în special în timpul pandemiei și cel mai probabil după aceea, posibilitatea de a eșua este mare. Această realitate tristă este descurajantă și intimidantă și, de cele mai multe ori, îi împiedică pe antreprenorii în devenire să facă acel salt de credință.

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă dezvoltați compania:

Indiferent dacă încercați să lansați un startup sau să încercați să vă dezvoltați afacerea actuală, ar trebui să păstrați întotdeauna această mantră:

Afacerea ta este copilul tău. Este proiectul tău, pasiunea și visele tale combinate.

Scopul tău final atunci când îți construiești compania care se poate scala nu ar trebui să fie să răspunzi la e-mailuri, să rulezi procesele zilnice, livrabile și multe altele. Dar de ce? Aceasta este considerată o creștere nesustenabilă.

În schimb, ceea ce ar trebui să faceți este să procesați, să delegați și să scalați. Fără un etos bazat pe proces, nu veți și nu puteți delega și scala în mod eficient.

Angajează mai repede

Primele luni ale afacerii tale sunt un vis bazat pe profit.

Ai doar puțini clienți și vei avea nevoie de timp și răbdare, dar cheltuielile tale sunt aproape inexistente.

Dincolo de cheltuielile de bază pentru chiria biroului și facturile de utilități, software și timp, marjele dvs. de profit sunt vertiginoase. Și acesta este un semn clar că vei dori să angajezi mult mai repede. Profiturile timpurii sunt ca un cântec de sirenă care strigă în depărtare, distragându-vă atenția de la comoara care se află în față.

Pune bazele, rafinează-l și apoi aprinde-l.

Marketing proactiv

Sursa ta numărul unu pentru vânzări se rezumă la marketing. Cu mulți ani în urmă, companiile se bazau fie pe gură în gură, fie pe reclame în ziare, deoarece acestea sunt mai rentabile decât aceea de a plasa reclame la televizoare. Dar, odată cu vârsta internetului, acum îți este mai ușor să-ți dezvolți afacerea și să te faci cunoscut cu doar câteva clicuri și câțiva dolari. Nu ar trebui să publicați doar marketing pentru compania dvs., ci și să vă asigurați că vă extindeți rețeaua socială. În acest fel, nu numai că te vei afla online, ci și prin gura în gură, care este un mijloc mult mai rapid, oricum.