Cum sa profitati de WHATSAPP pentru a va dezvolta afacerea

  • Sâmbătă, 26 Iunie 2021
  • Afaceri
Cum sa profitati de WHATSAPP pentru a va dezvolta afacerea Cum sa profitati de WHATSAPP pentru a va dezvolta afacerea

WhatsApp este probabil una dintre cele mai populare aplicații dintre toate, milioane de utilizatori ținând pasul cu ceilalți prin serviciul de mesagerie cu ușurință și la tarife accesibile. Aici, vrem să analizăm mai în profunzime WhatsApp  pentru afaceri și cum puteți profita la maximum de utilizarea acestui serviciu de mesagerie ca instrument de afaceri pentru a vă ajuta afacerea să crească și să aibă mai mult succes.

DESPRE CE ESTE AFACEREA WHATSAPP ?

Statisticile arată că peste cinci milioane de companii din întreaga lume folosesc WhatsApp Business , deci nu există niciun motiv pentru care să ezitați să utilizați această platformă socială pentru a vă ajuta și afacerea să înflorească! WhatsApp Business este o versiune a serviciului de mesagerie conceput special pentru utilizarea de către întreprinderile mici . Aplicația oferă completarea profilului dvs. de companie, care poate fi apoi atașat la chat-urile clienților, de exemplu. De asemenea , are toate caracteristicile standard ale aplicației pe care le cunoaștem cu toții cum ar fi chat - uri de grup, apeluri gratuite, multimedia, etc. Atât schimb de WhatsApp și WhatsApp de afaceripoate fi instalat și rulat pe același dispozitiv, deși cu numere de telefon diferite. Acest lucru ajută la menținerea afacerilor separate de viața personală.

CONFIGURAREA WHATSAPP BUSINESS

WhatsApp Business este descărcat cam în același mod în care este platforma socială obișnuită - din Magazinul Google Play. Odată ce aplicația este instalată, trebuie doar să completați profilul companiei dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă că includeți toate informațiile despre afaceri, cum ar fi site-ul web, locația, precum și informațiile de contact. De asemenea, vi se oferă o opțiune utilă pentru a vă migra chat-urile în noul dvs. cont WhatsApp Business , dacă ați folosit anterior contul Messenger. Dezavantajul este că, dacă se întâmplă să decideți să nu mai utilizați contul Business, nu vă puteți migra chaturile înapoi în contul Messenger. Din acest motiv, cel mai bine este să păstrați o copie de rezervă a chat-urilor înainte de a importa.

CUM VĂ  POT AJUTA COMPANIA WHATSAPP DVS. ȘI AFACEREA DVS.?

Există multe funcții în WhatsApp Business care pot fi atractive pentru proprietarii de afaceri. Să le parcurgem pe rând. În primul rând, ați putea configura un mesaj automat pentru a fi trimis noilor clienți, care vă vor prezenta dvs. și companiei dvs. fără niciun efort din partea dvs.! Mesajele de întâmpinare vă ajută să faceți clienții sau clienții să se simtă mai bineveniți și vă ajută să arătați și mai fiabil. De asemenea, puteți utiliza această caracteristică pentru a trimite mesaje automate clienților dacă nu sunteți contactabil sau departe. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a avea răspunsuri rapide la întrebările frecvente.

Oferind clienților profilul dvs. de afaceri, aceștia vor avea multe modalități de a vă contacta, făcându-vă mai accesibil și mai deschis pentru afaceri. În plus, WhatsApp Business vă permite să partajați fișiere PDF, videoclipuri, fotografii, mesaje text și înregistrări vocale și multe altele, atunci când răspundeți la o întrebare a clientului. Dacă clienții au nevoie de o formă de asistență, le puteți trimite cu ușurință videoclipuri sau chiar capturi de ecran, de exemplu. De asemenea, puteți partaja locația biroului direct clienților sau puteți redirecționa documente în mai multe formate.

CHIAR ȘI MAI MULTE FUNCȚII PENTRU ANTREPRENOR

Funcția de stare WhatsApp disponibilă în conturile Messenger este disponibilă și în conturile Business și s-a raportat că există un număr din ce în ce mai mare de utilizatori care monitorizează stările WhatsApp , deci folosind funcția de stare pentru a promova promoții speciale, stoc, promoții sau articole noi, pentru de exemplu, este un mod fantastic de a scoate cuvântul, chiar dacă va fi vizibil doar 24 de ore. În afară de asta, ai putea întotdeauna să repostezi statutul! Fii creativ și folosește funcția de stare pentru a invita clienții să împărtășească link-uri și promoții pentru tine și să le oferi o privire asupra culiselor afacerii tale. Orice este interesant, practic!

Cu atât de multe funcții utile, nu există într-adevăr niciun motiv pentru care să nu găsiți o modalitate prin care WhatsApp Busines vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea mică. Rețineți că aplicațiile sunt întotdeauna în curs de îmbunătățire și există cu siguranță mai multe caracteristici care vor veni cu noile versiuni ale aplicațiilor prin actualizări. Cu atât de multe întreprinderi care folosesc deja aceste funcții, nu vă lăsați să rămâneți în urmă chiar mai departe. Este cu adevărat cel mai bine să urcați în curse și să începeți să încorporați WhatsApp Business în afacerea dvs. astăzi, astfel încât să puteți profita de avantajele mâine!