Sfaturi de care aveti nevoie pentru a porni un Startup

  • Sâmbătă, 26 Iunie 2021
  • Afaceri
Sfaturi de care aveti nevoie pentru a porni un Startup Sfaturi de care aveti nevoie pentru a porni un Startup

Pentru prima dată în istorie, noile companii preiau veniturile celor mai mari și mai consolidate. 

În mod literal, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a-ți începe propriul startup în lunga istorie a omenirii, așa că dacă ai buget, atunci fă-o! Creați-vă propria companie! De fapt, nici măcar nu aveți nevoie de prea mult capital pentru a face acest lucru în mod corect. 

Tot ce aveți nevoie este expunerea potrivită, mentalitatea potrivită și ideile potrivite. 

Să presupunem că nu le ai ... nu este un motiv să te oprești! Toate acestea sunt lucruri pe care le poți dezvolta cu răbdare și practică. 

Dacă nu aveți ideea potrivită, puteți începe imediat brainstorming-ul! Ceea ce contează este că ai în tine mentalitatea de a, după cuvintele lui Nike,să „o faci”. Așa cum am menționat anterior pe acest site web, chiar dacă pornirea dvs. nu ajunge să funcționeze așa cum ați fi sperat, o pornire eșuată este încă super impresionantă pe un CV. Aveți toate motivele pentru a încerca să deveniți ceva important în anul viitor, așa că pregătiți-vă! Iată câteva sfaturi care ar trebui să vă ajute pe parcurs:

Aceasta nu înseamnă o prezență pentru marca dvs. 

Este mai mult despre tine ca persoană. Oamenii trebuie să știe că ești o persoană creativă, matură, care își dorește cu adevărat ca lumea să progreseze și să prospere. Folosiți mari platforme de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și poate chiar Medium. 

Dacă ți-a mai rămas ceva mai multă forță, ar trebui să încerci comunitatea Reddit. 

A fi o persoană cunoscută acolo ar putea plăti mai mult decât te-ai târguie. 

După ce ați configurat această prezență, veți fi gata pentru pasul următor.

Va trebui să aveți cel puțin  niște bani înainte de a putea face acest lucru, deci, dacă sunteți complet rupt, puteți face din 2019 mai multe despre găsirea unui loc de muncă și îmbunătățirea poziției dvs. financiare, mai degrabă decât deschiderea unei afaceri. 

În ceea ce privește cei dintre voi care sunt relativ stabili, mergeți mai departe și gândiți-vă la un nume pentru compania dvs. și obțineți drepturile de autor. 

Nu este un proces prea costisitor, deci nu ar trebui să aveți probleme în departamentul respectiv. Lucrurile adevărate încep după acest pas, desigur.

În calitate de CEO al unei startup-uri, trebuie să fiți în ritm rapid la majoritatea a ceea ce faceți, dar trebuie să păstrați calitatea a ceea ce faceți cât mai sus posibil. 

Trebuie să cunoașteți detaliile afacerii dvs. și cele mai bune tactici de marketing, ceea ce înseamnă că trebuie să învățați constant de la cei mai buni. 

Din fericire, există o mulțime de surse care sunt dispuse să vă învețe. 

Există o mulțime de cursuri online, care nu sunt exact un substitut pentru un program de studii de patru ani, dar pot totuși să facă treaba. 

Pe lângă cursurile online, există o mulțime de podcast-uri gratuite și videoclipuri / tutoriale care evidențiază și explică modul în care funcționează de fapt diverse instrumente de afaceri și de marketing. 

Rețineți că această învățare se extinde la mai mult decât la partea de afaceri a lucrurilor. 

Va trebui să învățați cum să aveți mentalitatea corectă în orice moment pentru a avea succes ca nou proprietar de afacere. 

Acest lucru se datorează faptului că nu sunteți manager. Ești un lider și trebuie să-ți înțelegi psihologia, precum și pe cea a oamenilor care lucrează sub tine. 

Abia atunci poți spera să creezi ceva care să dureze.

Dacă vrei să-ți vinzi ideea investitorilor, ar trebui să îl puteți vinde deja oamenilor obișnuiți. Investitorii investesc mulți bani în speranța că într-o bună zi, eforturile și creativitatea dvs. vor da roade și îi vor face să fie mult mai bogați. 

Va trebui să-i convingi că ideile tale sunt legitime și că vei găsi o modalitate de a face totul să funcționeze. 

Lucrătorii dvs. sunt o modalitate excelentă de a practica acest lucru. În loc să publicați locuri de muncă plătite, căutați oameni care sunt dispuși să facă voluntariat. Va trebui să îi convingeți că ceea ce faceți va răsplăti pe termen lung și că le veți putea oferi salarii în viitor dacă nu veți putea face acest lucru în curent înainte de orice finanțare inițială. 

Fiți absolut siguri că înțeleg că nu există nicio garanție că acest lucru va funcționa, doar pentru a nu avea noțiuni greșite despre afacerea dvs.

Începerea unei afaceri necesită mult mai mult efort decât estimezi. 

Există o grămadă de muncă grea care creează o afacere, un imperiu, o marcă greu de înțeles până când nu o faceți cu adevărat. Fiți pregătiți să pierdeți o mulțime de mese, poate chiar și câteva somnuri, dar păstrați-vă întotdeauna în minte cât de valoros va fi totul în cele din urmă