Transformă un container în căminul călduros la care ai visat dintotdeauna

Transformă un container în căminul călduros la care ai visat dintotdeauna Transformă un container în căminul călduros la care ai visat dintotdeauna

Containerele au început să fie folosite în urmă cu foarte mult timp în zonele miniere din Anglia, mai apoi a fost folosite pentru transportul maritim, abia mai apoi containerele scoase din uz au servit drept locuințe pentru cei care locuiau departe de casă și aveau nevoie de casă temporară. Casele din containere au devenit populare abia  pe la începutul secolului 21, când arhitecții au observat modul simplu de a transforma un container într- o casă practică dar și adaptată cerințelor ecologice.

Casele din container sunt considerate atât locuințe prietenoase cu mediul cât și inteligente pentru că pot folosi lumina solară transformată în energie electrică și pot deveni Independent energetic. În plus, ferestrele mari umple casa de lumină naturală și fac legătura între casă și natură. Mulți arhitecți recomandă ca pentru izolarea termică a acestui tip de casă să se folosească acoperișul verde din plante. Un container maritim cântărește aproximativ 3.500 kg, prin reciclare acestuia salvezi foarte mult oțel. 

Dacă îți dorești o casă mai spațioasă pot suprapune și lipii mai multe containere unele de altele. O casa din container este ușor de amplasat și montat. Ai nevoie de o macara și puțin ajutor. Dacă dorești poți apelau la o companie specializată care să fac asta în locul tău dar dacă îți plăceau jocurile de Lego când erai mic, cu siguranță nu vei avea probleme în montarea casei pentru că sistemul de prindere este asemenea celui de la piesele de Lego,  fiecare container se unește ușor de celălalt.

Înainte de a începe lucrările în interiorul containerului îndepărtează vopseaua folosită anterior aceasta poate fi toxică și poate dăuna în timp sănătății tale. După decuparea ferestrelor și a locurilor pentru uși, montarea acestora, adăugarea  pardoselilor a instalațiilor de energie electrică și a apei curente, containerul poate fi pregătit pentru aducerea și aranjarea mobilierului.

Afirmația: ,, Spațiului restrâns i se potrivește mobilă de dimensiuni reduse" este foarte greșită. Poți alege mobilă de dimensiuni obișnuite care pot avea mai multe întrebuințări. Organizează fiecare spațiu din casă la o locuință de dimensiuni mici fiecare centimetru este important, de aceea optează pentru mobila multifuncțională.

Poți avea o casă Așa cum ai visat întotdeauna, fiecărui dorești ca locuința să fie tradițională, rustică sau modernă orice design ai în minte poate deveni real.

Transformă în container maritim în căminul călduros unde vei aduna cele mai importante amintiri alături de cei pe care îi iubești.