Cum sa transformi un container de transport in piscina

piscina din container piscina din container

In fiecare an, caldura creste si casele devin tot mai mici. Lipsa de spatiu si temperaturile in crestere, fac din veri un fel special de suferinta. Gasirea unei piscine pline cu apa proaspata si albastra este singurul ragaz catre soarele care bate. Dar construirea unei structuri permanente in curte este un angajament care necesita rabdare si investitie. O solutie simpla pentru aceasta situatie sunt piscinele fabricate din containere de transport.

Un container de transport este usor, sigur, rezistent si costa putin in comparatie cu constructia unei piscine obisnuite. Astfel, ele creeaza o modalitate excelenta de a ne lega cu familia si prietenii in timpul caldurii maxime, evitand in acelasi timp costurile si timpul alocat unei piscine obisnuite. Deci, cum se transforma o structura menita sa transporte materialul peste oceane intr-o oaza de vara? Raspunsul vine in cinci pasi.

1. Planificarea executiei

Primul pas pentru modificarea unui container intr-o piscina este obtinerea acordului necesar din partea autoritatilor locale. Faceti demersurile cuvenite cu privire la toate orientarile si reglementarile care pot opri constructia, cum ar fi construirea gardului si limitele de adancime. Indepartati intotdeauna acest pas inainte de a comanda un container pentru transport, altfel s-ar putea sa va blocati cu o structura metalica in curtea dvs. fara apa in ea.

2. Verificarea soliditatii containerului si a solului

Apa este vicleana. Poate fi la fel de usor ca aerul si la fel de greu ca o stanca. Saparea unei gropi, cu dimensiunile exacte ale containerului, in pamant si amenajarea in piscina nu este suficienta. Trebuie consolidat pentru a se asigura ca poate suporta forta apei. In plus, containerele de transport sunt create pentru a rezista doar presiunii pe podea si colturi. Prin urmare, cea de-a doua etapa a instalarii unui bazin de containere este angajarea unei firme sau persoane fizice care au un cadru de inginerie structurala. Acestea vor garanta ca piscina si terenul sunt consolidate.

3. Modificare structurala

Un container de transport are o adancime de 2,4 metri si nu toata lumea este confortabila cu aceeasi adancime pentru o piscina. A treia etapa a construirii unui bazin de containere este personalizarea structurii. Decideti cat de adanc ar trebui sa fie piscina si taiati recipientul la acea adancime. In plus, marginea rezervorului trebuie sa fie rupta si sa se lipeasca o buza de aceasta pentru a preveni accidentele de la capetele ascutite.

4. Izolarea containerului

Containerele de transport prefabricate sunt concepute pentru a evita scurgerea apei in ele, dar nu sunt etanse. Cu alte cuvinte, apa nu le poate intra din exterior, dar nu pot tine apa in interior. In cele mai multe cazuri, un recipient va avea un strat de placaj in partea interioara. Lemnul nu este favorabil transportarii apei. Astfel, urmatoarea faza de transformare a unui container de transport in bazin este adaugarea unui alt strat. Un strat suplimentar de otel este sudat pe interior pentru a-l face etans. Apoi este tratat pentru rugina si vopsit pe toate partile.

5. Instalare

Ultimul pas este instalarea containerului in locuinta impreuna cu toate angajarile. Trebuie introduse pompa, conductele de admisie si filtrele care sa fie cele mai bine realizate de o companie specializata. Va vor sfatui cu privire la drenaj, energie electrica si alimentare cu apa.

Exista foarte multe proiecte destul de reusite cu case din containere atunci cand exista o nevoie rapida de adapost. Bazinele de containere sunt urmatoarele optiuni. Sunt baze ideale care raman imbatabile in fata conditiilor meteo dure si a problemelor de instalare. Acum, ca ghidul pentru instalarea unei piscine pentru containere de transport este facut, sa aruncam o privire asupra avantajelor acesteia.