Alege o firma transport moloz care sa te ajute sa scapi de resturile de la constructii

Alege o firma transport moloz care sa te ajute sa scapi de resturile de la constructii

Resturile de la constructii si amenajari sunt mereu o problema. Trebuie sa gasesti un loc adecvat sa le arunci, altfel risti sa ai parte de amenzi foarte mari. Aruncatul resturilor de moloz si gunoi in locuri nepermise se pedepseste cu amenzi, mai ales ca uneori aceste resturi pot contine substante periculoase atat pentru natura cat si pentru oameni si animale. Deci pentru a scapa de orice grija, mai bine chemi o firma care se ocupa cu transportul molozului si a resturilor pe care le ai de la constructii si amenajari, astfel poti sa fi linistit stiind ca ei o sa duca resturile la locurile in care este permis.

 

Deseurile ramase in urma constructilor se pot impartii in trei categorii.

 

l  moloz din aceasta categorie de deseuri fac parte urmatoarele: resturi de beton, bucati de caramizi, pamant, materiale izolatoare si alte materiale de constructie care nu contin substante periculoase.

 

l  Deseuri nepericuloase: lemn, materiale plastice, sticla si alte materiale care nu contin substante periculoase pentru mediu

 

l  Deseurile periculoase: deseurile din aceasta categorie sunt materilale care contin in compozitia lor deseuri periculoase pentru om si natura, printre acestea putem enumera diluantul, fragmentele de azbociment, deseurile usor inflamabile si cele toxice.

 

Chiar daca deseurile din ultima categorie le aruncam mai rar, de cele mai multe ori dupa fiecare lucrare de modernizare sau renovare ramane molozul pe care trebuie sa il arunci. Din fericire firmele care se ocupa cu transport moloz stiu exact ce sa faca cu aceste deseuri si unde sa le duca ca sa nu afecteze natura si viata oamenilor. Preturile pe care le au cei de la transport moloz difera de la un transport la altul si sunt calculate dupa niste criterii stabilite de la bun inceput. Totusi preturile nu sunt deloc mari ci chiar foarte avantajoase ca sa poti alege firmele de transport moloz de fiecare data cand ai deseuri de aruncat.

 

Pretul pentru transport moloz

 

Pretul pentru transportul molozului se calculeaza in functie de cantitatea de de moloz care trebuie sa fie transportata. De asemenea este important si cum este depozitat molozul cand firma vine sa il ridice, daca este in saci sau trebuie adunat. Si nu in ultimul rand pretul se calculeaza si in functie de distanta de la casa ta pana la locul de depozitare a deseurilor. Cu toate acestea pretul este calculat pentru a fi cat mai avantajos pentru fiecare client in parte.

 

Deci, daca ai moloz de care vrei sa scapi, alege cu incredere o firma transport moloz care sa ia resturile de acasa de la tine si sa le duca in locul adecvat.