Tot ce trebuie sa stiti despre noul Ducati Diavel 1260

Bicicletele sunt printre cele mai confortabile plimbări, mai ales atunci când vă aflați pe un drum aglomerat. Vă pot ajuta să navigați cu ușurință în trafic fără să vă blocați, și asta, cu vântul în păr și cu mult stil alături! 

Pentru motocicliști, aceste mașini prezintă un interes mult mai mare decât evitarea blocajelor de trafic. Și când vine vorba de modele de ultimă generație, cum ar fi Harleys și Ducatis, ei bine, acei bebeluși sunt la o distanță mai mare.

Acum, dacă nu ați auzit niciodată de o Ducati, sunteți cu siguranță din vreun alt secol. Ducati este una dintre cele mai populare companii producătoare de biciclete din toate timpurile. În iulie 2012, marca a fost achiziționată de Lamborghini și, în prezent, face parte din grupul Volkswagen.

Acum, că ți-am făcut curse de impulsuri, avem un model minunat de la Ducati, care sigur te va lăsa fără cuvinte. Cunoscută sub numele de Ducati Diavel 1260 Lamborghini, aceasta este o frumusețe clasică de care nu veți putea să vă luați ochii. Destul de asemănătoare cu Lamborghini Sián, această bicicletă seamănă cu mașina în mai multe aspecte, de la proiectare până la finisajul caroseriei.

Alăturați-vă nouă în timp ce aruncăm o privire mai atentă asupra acestui superb model cu două roți.

O PRIVIRE RAPIDĂ LA DUCATI DIAVEL 1260 LAMBORGHINI

Diavel 1260 Lamborghini, produs de o colaborare între cele două mărci, va vinde doar 630 de unități în întreaga lume. Complet inspirate de Lamborghini Sián FKP37, una dintre cele mai puternice mașini din toate timpurile, bicicletele Diavel vor avea 63 de decalcomanii pentru a sărbători cei 63 de ani ai partenerului său Lamborghini în industria auto.

Cele două roți își derivă culoarea Gea Green de la modelul Sián cu roți puternice din aluminiu finisate în auriu. Părțile din fibră de carbon au fost utilizate în cea mai mare parte a corpului său, începând de la capacele radiatorului până la capacele de evacuare, prizele de aer, farurile și apărătoarele de noroi. Îmbunătățirea corpului cu piese din fibră de carbon a contribuit la ușurarea bicicletei, cu o greutate totală de 485 de lire sterline.

Propulsat de un motor puternic de 1262cc similar cu cel al Testastretta Ducati V-twin de 90 de grade, motocicleta oferă performanțe ridicate de 162 CP la 9500 rpm, împreună cu un cuplu de 129 Nm. Bicicleta are, de asemenea, un suport electronic pentru șofer cu șase axe de la IMU, care prezintă trei moduri, și anume Urban, Sport și Touring. Modurile ajută la economisirea energiei la diferite niveluri. Modul Urban reduce puterea de 100 CP, în timp ce modurile Touring și Sport consumă puterea maximă. Motocicleta avansată are, de asemenea, un schimbător bidirecțional împreună cu un standard ABS în viraje.

Pentru toți cei care sunt interesați să cumpere această bicicletă, bine, ar fi bine să începeți să salvați pentru că acest copil nu se va potrivi într-un buzunar superficial.

Prețul de pornire este de 31.995 USD și, evident, pentru bicicletele de lux, cum ar fi Ducati, este relativ corect. 

Motocicleta are un aspect robust, dar clasic și face dreptate atât mărcii, cât și prețului solicitat. Deci, dacă intenționați să îl cumpărați, nu uitați să aflați tot ce puteți înainte de a vă pune banii pe linie.