Noul Lambo electric: Lamborghini Terzo Millennio

Cu multe companii care se îndreaptă către mașini electrice, mărcile de lux au considerat că este important să încerce și ele. Lamborghini a încercat-o și l-a dat afară din parc.

Designul tocmai a fost dezvăluit și arată uimitor. Îl numesc Lamborghini Terzo Millennio, care se traduce prin mileniul trei.

Numele se potrivește, deoarece aspectul și caracteristicile acestei mașini indică un viitor care pare îndepărtat.Au avut ceva ajutor cu designul. Echipa de proiectare Lamborghini a lucrat cu faimosul Massachusetts Institute of Technology, în special cu Dinca Research Lab și cu Mechanosynthesis Group.

Așa au reușit să dezvolte o caracteristică uimitoare a caroseriei din fibră de carbon a acestei mașini - se poate auto-vindeca!

Mașina este, de asemenea, complet electrică, dar într-un mod diferit față de alte mașini; în loc de bateriile convenționale, vor folosi super-condensatoare ușoare

Compania îl numește „viitorul mașinilor super sport”. Prima dezvăluire tocmai a avut loc la conferința EmTech din 2017 de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts.

EmTech este abrevierea de lux pentru tehnologiile emergente, adică cele mai noi idei de ultimă oră. La conferință, Maurizio Reggiani, CTO al Lamborghini, precum și șeful de design, Mitja Borkert, sunt amândoi programați să vorbească.

Acest lucru sugerează că există inovații majore atât din punct de vedere al designului, cât și din partea tehnologiei atunci când vine vorba de Terzo Millennio

Pozele noii mașini sunt uimitoare. Se tachinează farurile înțepătoare și subțiri dintr-un garaj întunecat, dându-i o senzație de rău augur, dar futuristă.

O altă imagine, de data aceasta a mașinii în acțiune, arată glonțul de argint trecând pe lângă un peisaj urban, cu roțile strălucind portocaliu ca o bucată de metal încălzit.

Tot ce putem face este să așteptăm mai multe informații despre acest vehicul elegant și futurist. Sperăm doar că nu va trebui să așteptăm până în al treilea mileniu pentru mai multe știri.