Top stațiuni All Inclusive la preturi accesibile

  • Sâmbătă, 12 Iunie 2021
  • Turism
Top stațiuni All Inclusive la preturi accesibile Top stațiuni All Inclusive la preturi accesibile

Santa Barbara Beach and Golf Resort - Curacao

Stațiunea Santa Barbara Beach și Golf din Curacao este un punct de plăcere izolat. Ești într-o locație îndepărtată într-un sens total de zen, este vacanța relaxantă pe care ai așteptat-o. Toate camerele sunt superbe și decorate cu toate cele mai recente ornamente, plus există o punte îmbunătățită și o piscină gigantică. Sunteți și pe o plajă, așa că luați-vă trunchiurile de înot cât mai curând posibil. Această stațiune este total accesibilă și este relevantă pentru cupluri și familii.

Riu Palace Riviera - Mexic

Riu Palace Riviera este o stațiune de 400 de camere, situată direct pe o plajă de nisip alb, în ​​însoritul Mexic. Nu există altceva decât verdeață și ocean pe kilometri, într-adevăr este o felie de cer. Dacă nu simțiți apă de plajă, nu vă faceți griji, există o piscină imensă în stațiune. Există o mulțime de palmieri tropicali pentru a oferi umbră în timpul verii și băuturi delicioase pentru a vă uda pofta de mâncare delicioasă disponibilă.

Rixos Sharm El Sheikh, Golful Nabq - Egipt

De ce să nu călătorești puțin departe pentru o evadare? Această stațiune superbă se află în inima orașului Sharm el-Sheikh, care se află pe vârful sudic al Egiptului. Această stațiune are 11 piscine, o mulțime de baruri, o mulțime de restaurante, o plajă cu nisip și există WiFi gratuit peste tot. Și obțineți acest lucru, toate camerele au un balcon sau terasă mare cu vedere la mare.

Royalton Cayo Santa Maria, Cuba

Primul hotel Royalton care a fost construit în Cayo Santa Maria a devenit una dintre cele mai bune stațiuni all-inclusive din întreaga regiune. Această stațiune elegantă oferă cazare de primă clasă și o experiență culinară este de dorit. Apartamentele sunt spațioase și au vedere la ocean, grădinile tropicale luxuriante din jurul stațiunii. Nu vă gândiți prea mult la decizia dvs. pentru a obține acea rezervare de hotel online pentru dvs. și doamna dumneavoastră.

Voyage Belek Golf & Spa, Belek, Turcia

Renunțați la locurile obișnuite precum Mexic sau Jamaica și mergeți la ... Turcia? Da, Turcia! Acesta este un complex all-inclusive de 5 stele. Cu propria sa plajă privată mediteraneană. În plus, vă puteți relaxa cu spa-ul său de lux oricând doriți. Am menționat și că este adecvat pentru copii? Ei bine, suntem acum. Există două bazine pentru copii și există chiar și un parc de aventură pentru copii. Nu prea ponosit.

Sandale Royal Bahamian - Nassau

Un alt loc de vacanță numai pentru adulți, pentru că da, adulții merită cei mai relaxați oameni, este destul de clar. Această insulă privată este un paradis total, ceea ce, cu plaja sa cu nisip alb și accesul la piscină 24/7, opt baruri diferite, un focar imens, zece restaurante diferite și lista ar putea continua pentru totdeauna. Dar de ce să striceți toate bunătățile, restul, va trebui doar să aflați singur. Așadar, aș merge mai departe și voi rezerva acum rezervarea hotelului online.

Grand Palladium Resort and Spa - Jamaica

Jamaica! Împachetează-ți bagajele și primește o experiență fantastică atunci când faci o rezervare de hotel online, deoarece acest complex și spa este de dorit. Este gigantic, dar privat, modul în care funcționează este dincolo de noi. Dar oricum, există restaurante, priveliști, cea mai mare piscină din toată Jamaica și am menționat că camerele sunt uriașe?

Galley Bay Resort, St. John's, Antigua și Barbuda

Galley Bay Resort este o stațiune superbă, adică, uită-te doar la imaginea de mai jos. Dreapta? Acest complex are o plajă privată cu nisip alb, cu o sală de gimnastică cu aer condiționat și chiar un teren de tenis, dacă doriți să vă prefaceți că sunteți următoarea Serena Williams. Camerele sunt pline de culoare, cu o vedere uimitoare la plajă. Și ești unul dintre oaspeții norocoși, deoarece poți împrumuta echipamente gratuite de snorkeling și poți încerca navigația și windsurfingul. Mi se pare o afacere destul de bună.