Cele mai bune statiuni all inclusive pentru copii

  • Miercuri, 23 Iunie 2021
  • Turism
Cele mai bune statiuni all inclusive pentru copii Cele mai bune statiuni all inclusive pentru copii

Călătoria cu copiii nu este un picnic, mai ales atunci când trebuie să vă faceți griji cu privire la menținerea distracției în timp ce sunteți la hotel.

Nu fiecare hotel este potrivit pentru copii, deoarece mulți dintre noi au experimentat ochii îngustați și chiar o remarcă grosolană. 

Cel mai bun răspuns la această problemă este să vă asigurați că rezervați o excursie la un hotel potrivit pentru copii. Doriți să treceți la nivelul următor? Stațiunile all-inclusive potrivite pentru copii sunt cel mai bun prieten al tău. De ce să vă faceți griji când puteți rezerva totul și vă puteți concentra pe relaxare? Iată câteva dintre cele mai bune stațiuni all inclusive pentru copii pe care le puteți vizita.

Westgate Town Centre Resort, Kissimmee, Florida

Situat în Kissimmee, Florida, cea mai bună calitate a complexului Westgate Town Centre Resort este că este o opțiune accesibilă, care se află în imediata apropiere a celui mai fericit loc de pe pământ, cunoscut și ca Disney World. Nici măcar nu trebuie să părăsiți stațiunea, deoarece include Parcul acvatic Shipwreck Island, care îi va ocupa pe copii cu numeroasele sale tobogane, fântâni, poduri și multe altele. Există, de asemenea, un teren de minigolf, cinematograf cu filme pentru copii, închirieri de biciclete, locuri de joacă și multe altele. Există, de asemenea, opt restaurante și restaurante, inclusiv un magazin de înghețată pe care copiii dvs. îl vor iubi.

The Grove Resort & Water Park, Orlando, Florida

Grove Resort & Water Park este masiv, ceea ce înseamnă că este plin de numeroase activități pentru a distra întreaga familie. Parcul acvatic Surfari are un simulator de surf, un râu leneș, tobogane de apă și opțiuni pentru închirierea cabanelor private. Există un centru de activități pentru copii care îi va distra și în interior. Stațiunea este, de asemenea, foarte aproape de Disney.

Planet Hollywood Beach Resort, Cancun, Mexic

Noul complex Planet Hollywood Beach Resort din Cancun, Mexic, este escapada perfectă pentru părinții care își doresc o vacanță de lux, dar își doresc și copiii să se distreze. Există piscine, un râu leneș, centru de fitness, teren de minigolf, Jurassic Splash Park și Planet Play Adventure Park. Există Stars Kids Club și PH Teens Club atunci când vor să se îndepărteze de părinții lor (iar părinții își doresc ceva timp singur) și, de asemenea, un PH Spa & Beauty Bar.

Lakeway Resort and Spa, Lakeway, Texas

Lakeway Resort and Spa are o vedere frumoasă la lacul Travis, precum și activități acvatice, piscine pentru adulți și copii, precum și un centru spa. Există o zonă pentru copii, care oferă activități distractive, cum ar fi un mini putt putt hold course, hochei cu aer și case de sărituri. Puteți lua masa la TR Restaurant & Bar sau vă puteți îndrepta spre Austin, care este cunoscut pentru scena sa incredibilă de mâncare.