Top familii cele mai bogate din lume

Top familii cele mai bogate din lume Top familii cele mai bogate din lume

Familia Dumas, din Franța: 49,2 miliarde de dolari

Familia Dumas nu se fereste de lumina reflectoarelor si de ce ar face-o? În calitate de proprietari ai brandului de modă high-end Hermes, se spune că familia Dumas ar avea o avere combinată de 29,2 miliarde de dolari. Densitatea de familie a fost fondat de regretatul Thierry Hermes în 1837. Acest brand a crescut într - o casa de moda la nivel mondial pentru pliante înalte ale 21 st secol.

Familia Brin, din Statele Unite: 51,1 miliarde de dolari

Sergey Green, mogulul de tehnologie online și cofondator al unor companii precum Google și Larry page a devenit o bogăție extremă, cu valoarea sa economică totală plasată la peste 50 de miliarde de dolari. În prezent ocupă funcția de președinte la compania-mamă a motoarelor de căutare Alphabet Inc.

Bogăția lui Brin este împărțită între cei doi copii ai săi și el a fost recent divorțat de fosta sa soție Anne Wrojicicki, care este bogată în sine, cu o valoare estimată la 480 de milioane de dolari.

Familia Ambani, din India:52,3 miliarde

Regretatul Dhirubhai Ambani, cofondatorul Reliance Industries, a transformat mica sa companie textilă în cele mai mari conglomerate din India.

Bogăția sa a fost împărțită în mod egal între fiii săi, care lucrează ca acționari majoritari ai companiei până în prezent.

Familia Page, din Statele Unite:- 52,4 miliarde de dolari

Larry Page, cofondatorul Google, a urmărit o cantitate colosală de avere estimată la valoarea de 52,4 miliarde de dolari. Acum deține funcția de CEO la Alphabet Inc.

El este plătit un dolar pe an ca gest simbolic. Domnul Page își împărtășește averea cu soția Lucinda Southworth și cei doi adorabili copii ai lor, pe care i-au ținut departe de lumina reflectoarelor.

Familia Albrecht, din Germania- 52 miliarde de dolari.

Fondatorii grupului de supermarketuri Aldi Karl și Theo Albrecht, care s-au împărțit în două entități separate în 1960 Aldi Nord și Aldi Sud din cauza diferențelor de afaceri dintre frați.

Ambii frați au continuat să aibă un succes major și și-au dus lanțurile la nivel internațional și peste Atlantic în Statele Unite. Lanțurile sunt acum conduse de copiii lor și copii cu același nume și continuă să crească.

Familia Chakri, din Thailanda: avere estimată - 60 de miliarde de dolari

Familia Charki este conducătorul ploii din Thailanda în ultimii 237 de ani și continuă să fie tratată cu cel mai mare respect de către populație.

Familia este formată din 22 de monarhi despre care se crede că controlează o avere combinată de 60 de miliarde de dolari, aceasta fiind o combinație de asistențe, bijuterii și imobile imense.

Familia Ellison, din Statele Unite: avere estimată 61,8 miliarde de dolari.

Cofondatorul Larry Ellison sau corporația globală Oracle merită un șocant 61,8 miliarde de dolari. Nu este timid de lumina spotului, familia Ellison este adesea observată în locurile sale și navighează pe iahturile lor.

Domnul Ellison își împărtășește averea cu fiicele sale, care sunt icoane obișnuite cu covor roșu și actrițe glorificate în sine.

Familia Zuckerberg, din Statele Unite: avere estimată - 63 miliarde de dolari

Familia Zuckerberg este condusă, dar de magnatul tehnologic Mark Zuckerberg, care a fondat imperiul Facebook. Își împărtășește bogăția cu actuala soție Priscilla Chan și cele două fiice ale lor.

De asemenea, Mark a explicat public că intenționează să dea o mare parte din averea sa carității.

Familia Slim, din Mexic: avere estimată - 64,9 miliarde de dolari.

Familia Slim a fost cea mai bogată familie din lume între 2010 și 2013. Din cauza problemelor corporative și a valorilor acțiunilor, familia de 64,9 miliarde de dolari a scăzut ușor pe listă.

Familia și-a făcut avere cu compania Grupo Carso. Familia este alcătuită din soțul Carlos Slim, soția sa și șase copii.

Familia Marte din Statele Unite: avere estimată - 70,8 dolari miliarde

Familia și proprietarii companiei Mars Inc, care a fost fondată de Forrest Mars Sr, au creat o dinastie de cofetărie.

Acest lucru s-a transformat în mărci suplimentare numerus și valorile companiei sunt împărțite între cei trei copii ai săi.