Cele mai scumpe articole de uz comun pentru care sau platit preturi enorme

  • Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
  • Finanțe
Cele mai scumpe articole de uz comun pentru care sau platit preturi enorme Cele mai scumpe articole de uz comun pentru care sau platit preturi enorme

Dacă vă permiteți, nu este cu adevărat nimic în neregulă în a vă înconjura cu articole de lux. Frumusețea, chiar și scumpă, ridică spiritul și ne permite să fim mai bine dispuși față de ceilalți. Dar este cu adevărat nevoie să te înconjori de obiecte utilizate în mod obișnuit, cu un cost exorbitant? Pasta de dinți, umbrelele și chiar cea mai obișnuită hârtie igienică sunt articole accesibile pe care oricine își poate permite să le cumpere. Dar sunt disponibile versiuni ale acelorași produse care vă vor face ochii mari cu surprindere. Pentru ce motiv? Sunt realizate în așa fel încât să fie foarte scumpe.

Hârtie igienică aurie

Umbrela din piele de crocodil

O umbrelă bună realizată cu materiale rezistente poate costa până la 100 de dolari, poate chiar mai mult în unele cazuri.

Ceas de 201 carate

Cel mai scump ceas din lume aparține casei Chopard: fabulosul Chopard de 201 carate de 25 de milioane de dolari , compus dintr-un cadran mic scufundat de o cascadă de diamante galbene, roz și albastre, pentru un total de 201 carate.

Cea mai scumpă pastă de dinți

Altele decât dentistul! Cu această pastă de dinți, veți avea grijă de dinți la maximum, chiar dacă sunteți acasă. Este o pastă extra puternică care conține substanțe netoxice.

În plus, tubul care îl conține este înfrumusețat cu aur. Costă 90 de mii de dolari.

Set de tăiței

Esti un fan al taiteilor? Dacă răspunsul este da și sunteți dispus să investiți în jur de 40.000 de dolari într-un capriciu pentru cunoscători, puteți cumpăra setul de tăiței format dintr-o ceașcă de aur, șervețel și furculiță.

Cuțitul acoperit cu diamante

Cuțitul propus de Nemusk cu mâner cu diamante și o lamă decorată cu un imprimeu cu efect de dantelă arată mai frumos decât util. Costă „doar” 35 de mii de dolari.

Șosete Vicuna

Firul tău obișnuit scoțian pare depășit? Ați putea cumpăra apoi aceste șosete în ediție limitată, realizate cu părul vicunei, un animal foarte asemănător cu lama.

În acest caz, vorbim despre un preț vag accesibil: acestea costă, de fapt, „doar” 1000 de dolari.

Tablă de șah Royal Diamond

Bernard Moquin, renumit artist francez și director de bijuterii a produs seturi de șah Royal Diamond în 2005, unul dintre cele mai scumpe seturi de jocuri din lume.

Treizeci de meșteri au lucrat timp de peste 4.500 de ore folosind un total de 1.168,75 grame de aur alb de 14 carate și aproximativ 9.900 de diamante albe și negre, pentru o valoare finală de 500.000 de dolari .

Bicicleta Butterfly Trek Madone

Proiectat de renumitul artist britanic Damien Hirst și condus de Lance Armstrong în timpul Turului Franței din 2009, Butterfly Trek Madone a fost vândut la Sotheby's pentru 1,3 milioane de dolari .

Prețul de vânzare în loc să se ridice la 500.000 de dolari, ceea ce îl face cea mai scumpă bicicletă din lume. O curiozitate: în realizarea sa au fost folosite aripi de fluture reale.

Gold Monopoly

Președintele Muzeului Finanțelor Americane David Cowen și renumitul designer de bijuterii din San Francisco Sidney Mobell au produs jocul Monopoly folosind aur solid, diamante și safire.