Top cele mai bune balsamuri de pe piata

Balsamurile de par sau buze sunt cele mai vestite produse de ingrijire din zilele noastre in rutina oricui. Cele mai bune balsamuri aduc un plus ingrijirii personale, oferind ingrijirea de zi cu zi de care are nevoie corpul si hidratarea aferenta, care previne o serie de disconforturi corporale si vizuale.

De exemplu, cele mai bune balsamuri de par vor oferi podoabei capilare stralucirea si flexibilitatea corespunzatoare, astfel incat acesta va creste mai sanatos si se va rupe cu mai multa dificultate.

Balsamurile pentru buze ajuta la catifelarea acestora, prevenind craparea buzelor, usturime sau chiar sangerarea buzelor. De aceea iti oferim si noi cate dintre cele mai bune recomandari la care poti apela cu incredere.

 

l  Balsamul de buze de la Secom

Printre cele mai bune balsamuri de buze incercate de noi se numara cel de la Secom pe primele pozitii. Acesta este un balsam extrem de hidratant ce mentine buzele hidratate peste 10 ore, chiar si la contactul cu o serie de lichide sau alimente.

 

l  Balsamul Feminohelp

La fel de hranitor este si balsamul de la Feminohelp, care poate da rezultate si mai excelente in asociere cu tratamentul de buze de la acelasi brand.

 

l  Balsamul Schwartzkopf Omegaplex

Conceput dupa popularul Olaplex, acest balsam contine un complex hranitor ce fortifiaza structura parului ca un adevarat profesionist, protejand parul de factorii nocivi si oferindu-I nutritia necesara.

 

l  Balsamul Matrix

In seria celor mai accesibile optiuni de balsamuri de par se regasesc si optiunile numeroase de la Matrix, un brand profesional accesibil pentru ingrijirea parului.