Cele Mai Bune Palete De Umbre De Ochi De Pe Piață

Cu un aflux de celebrități, influențatori de machiaj și mărci care creează palete pentru zile, poate fi o alegere dificilă. Alegerea pe ce să vă bazați și ce funcționează cel mai bine atunci când toate arată similar este o provocare. Pentru a ajuta, am aflat exact care sunt cele mai bune alegeri de pe piață, ce veți obține la maximum și ce este doar pentru a muri.

Huda Beauty Nude Obsessions Paleta pentru umbre de ochi

Această nouă paletă de umbre are 3 iterații: deschisă, medie și întunecată. Se potrivește tuturor tonurilor pielii și are o textură untă care se topește pur și simplu pe pielea ta. Paleta include câteva opțiuni strălucitoare, sclipitoare pentru a adăuga puțină aromă și sas aspectului natural, dacă este necesar.

Paleta Morphe 351 Icy Fantasy Artistry

Această paletă este puțin mai dificilă și pentru cei care urmăresc să creeze mai multe look-uri. Pachet cu opțiuni și proiectat de Pony Park, vă recomandăm orice pe această paletă cu piele rouă. Paleta conține mai multe texturi și culori. Dacă sunteți în căutarea unei mici aventuri cu un aspect natural, aceasta este cea pentru dvs.

Palete de umbre de ochi ELF Cosmetics

Această paletă este incredibil de accesibilă la 3 USD și nu veți regreta. Există opt scheme de culori disponibile, de la culori neutre la tonuri de roz sau violet strălucitor, acestea fiind o cheltuială excelentă din banii suplimentari. Sunt ambalate cu pigment, iar calitatea este de top.

Paletă de ochi instantanee Charlotte Tilbury în Pillow Talk

Această paletă este puțin mai costisitoare, dar produsele Charlotte Tilbury sunt cunoscute pentru calitate și durează cu adevărat. Această paletă a devenit un hit instantaneu cu strălucirea și calitățile sale de acumulare. Are 12 umbre mate și roz metalice care includ nuanțe de aur roz, șampanie și culori asemănătoare magentei. Paleta poate crea totul, de la un aspect natural la un roz intens, minunat pentru toate anotimpurile și ocaziile.