Cum alegem cele mai bune ceasuri de mana

Cum alegem cele mai bune ceasuri de mana Cum alegem cele mai bune ceasuri de mana

Vrei sa stii mereu cat este ceasul si ai nevoie de un ceas de mana?

Un ceas este unul dintre cele mai importante accesorii.

Purtate atat de doamne cat si de barbati, ceasurile pot fi atat elegante cat si casual sau sport si uneori sunt o semnatura a celor care le poarta. Daca vezi un barbat care poarta un ceas mecanic elegant o sa stii ca este genul de persoana caruia ii place sa puna accent pe felul in care se imbraca si ii place sa fie elegant si poate putin sofisticat, avand in vedere ca poarta un ceas mecanic care este mai greu de interetinut si mai scump de cumparat.

Poate fi greu sa gasesti ceasuri de mana care sa fie pe placul tau si sa merite sa le cumperi, dar nu este imposibil.

Daca crezi ca un ceas bun trebuie sa fie neaparat un ceas elvetian pe care sa cheltui o multime de bani, nu este asa.

In realitate poti sa gasesti ceasuri de mana care sa fie foarte bune, sa reziste in timp si sa functioneze normal si dupa o perioada mai mare de timp chiar daca nu cheltui o avere atunci cand il cumperi.

Ceasurile pot fi de asemenea o idee foarte buna de cadou, poti alege fie un ceas de lux, fie un smartwach pe care sa il oferi unei persoane importante din viata ta si cu siguranta o sa poti sa surprinzi chiar daca nu cheltui foarte multi bani, daca esti atent la unele mici detalii precum designul ceasului, modul de functionare si tipul de mecanism.

Daca vrei sa investesti intr-un ceas de mana, este important sa iti setezi inca de la inceput un buget pe care sa nu il depasesti.

Alege o bratara pe care o crezi adecvata pentru tine. Poti sa alegi o bratara de piele sau una metalica sau chiar de cauciuc.

Daca stii deja de tipurile de mecanisme prin care functioneaza ceasurile, alege un tip de mecanism care crezi ca este mai potrivit pentru tine. Ceasurile cu mecanism mecanic sunt mai scumpe ceasuri de mana deoarece sunt create manual, acestea sunt mai scumpe si e nevoie sa le reglezi mai des.

Ceasurile hibride sunt cele care se incarca de la energia ta, deci nu au nevoie de o baterie, doar ca acestea trebuie sa fie purtate foarte des pentru a ramane perfect functionabile.

Iar cele cu quartz sunt cele mai raspandite tipuri de care cel mai probabil stii deja, acestea au nevoie de baterie.

Daca vrei sa cumperi pentru tine sau sa faci cuiva ceasuri de mana, sper ca ghidul de mai sus ti-a fost de folos si ai ales cel mai potrivit ceas.