Tipurile de publicitate google adwords

  • Miercuri, 29 Ianuarie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
Tipurile de publicitate google adwords Tipurile de publicitate google adwords

In functie de bugetul pe care alegi sa il aloci poti avea servicii complete de publicitate google adwords. Google este cel mai popular website atat pe plan mondial cat si pe plan national. Platforma Google ofera spatiu publicitar pentru firme, prin campanii de publicitate google adwords. Google faciliteaza astfel accesul clientilor si potentialilor clienti care cauta diverse pe motorul de cautare, dar in acelasi timp le ofera acestora posibilitatea de a gasi ce cauta la un moment dat in materie de servicii si produse.

Pentru ca google adwords este un instrument foarte important pentru promovarea unei afaceri trebuie sa cunoasti tipurile de campanii care pot fi folosite cu ajutorul acestei platforme si cum pot fi acestea, utile, pentru business-ul tau.

Principalele tipuri de campanii Google Adwords:

  • ·         Google Adwords Search se bazeaza pe cuvintele cheie

Campaniile de tip Search care se bazeaza pe cuvintele cheie te ajuta sa fii in rezultatele cautarilor clientilor/potentialilor tai clienti in functie de cuvintele cheie pe care acestia le introduc in motorul de cautare. De exemplu, cautarea pe Google a cuvintelor „carucioare de copii” va arata in primele randuri, reclamele platite, mai exact primele 4 reclame, prin intermediul carora magazinele online isi promoveaza website-ul.

Aceasta modalitate de campanie este folositaore pentru orice tip de business pentru ca atingerea publicului tinta pe care il doresti este flexibil prin faptul ca iti poti alege cuvintele cheie specifice pentru fiecare produs/serviciu. Adwords Search este tipul de campanie utilizat de majoritatea antreprenorilor.

  • ·         Google Adwords Dynamic Search se bazeaza pe produsele de pe website

Acest tip de campanie nu se bazeaza pe cuvintele cheie ci te pune in primele rezultate ale cautarilor pe google in functie de continutul de pe website-ul tau. Astfel, daca un utilizator cauta, de exemplu, un produs precum un aparat foto de un anumit model, acesta va avea ca rezultate anuntul tau pentru ca in continutul de pe site-ul tau exista denumirea respectivului aparat foto. Acest tip de campanie este utilizata mai des in cazul website-urilor care au mai mult continut.

  • ·         Google Adwords Search care se bazeaza pe listele de Remarketing

Acest tip de campanie te ajuta sa apari in primele cautari pentru persoanele care au mai fost anterior pe website-ul tau. Acest tip de campanie il ajuta pe utilizator sa recunoasca website-ul pe care a mai intrat si astfel sa creasca sansele ca el sa intre din nou pe acel link. Google Adwords Search bazat pe Remarketing utilizeaza „cookies”, pentru ca informatiile despre activitatea utilizatorilor sunt colectate si le ofera, ulterior, acestora, link-uri pe care le-au vizitat anterior. Acest tip de campanie se potriveste oricarui tip de afacere.

  • ·         Google Adwords Display

Acest tip de campanie iti permite sa plasezi mai multe formate pentru materialele de promovare (imagini, vide, gif-uri etc.) pe website-urile pe care publicul tau tinta le viziteaza. Asadar, ai acces la potentialii tai clienti in locurile in care acestia sunt prezenti. Acest tip de campanie este potrivit pentru firmele care deruleaza campanii de constientizare pentru un brand anume.

Indiferent de tipul de business pe care il detii serviciile de publicitate google adwords te ajuta sa te promovezi eficient, in mediul online. Daca esti decis si iti doresti sa obtii si tu conversii din google adwords, atunci contacteaza o agentie Adwords echipa Agentiei Fortin iti poate genera cele mai bune rezultate.

Publicitatea este cea mai mare formă de artă a secolului XX.

Marshall McLuhan