3 tipuri de scaune auto pentru ca cei mici sa calatoreasca mai sigur

3 tipuri de scaune auto pentru ca cei mici sa calatoreasca mai sigur 3 tipuri de scaune auto pentru ca cei mici sa calatoreasca mai sigur

Scaunele auto pentru bebelusi sunt considerate cel mai sigur complement pentru deplasarea unui copil intr-un vehicul. Nu conteaza daca este un nou-nascut sau daca este mai in varsta, scaunele si fotoliile pentru bebelusi au functii speciale pentru toate varstele. Aceste scaune sunt obligatorii in mare parte a lumii, asa ca, daca avem o masina si un bebelus, vom avea nevoie si de un scaun pentru a le asigura siguranta atunci cand calatorim.

Stim ca alegerea celor mai potrivite nu este usoara, asa ca astazi va vom ajuta sa cunoasteti functionalitatile pe care le au astfel incat sa puteti alege modelul de scaune auto care vi se potriveste cel mai bine. Mai multe informatii despre scaunele auto pentru copii gasesti pe conde.ro.

1. Scaune cuib grup 0/0 +

Scaunele auto Grupa 0/0 + sunt ideale pentru nou - nascuti. In momentul instalarii, se face prin privirea inapoi si intr-o pozitie inclinata in masina. Aceste tipuri de scaune sunt echipate cu un ham de siguranta si curele care se adapteaza la cresterea copilului. Parintii adora acest model de scaun auto, deoarece poate fi utilizat in general cu masinile Travel System.

Punctele sale forte:

-Este un scaun disponibil pentru toate grupurile, astfel incat este necesara o singura achizitie.

-Are sistemul de ancorare de tip ISOFIX.

-Are un sistem de protectie la impact lateral.

-Interiorul sau este destul de confortabil, ceea ce garanteaza relaxarea totala a sugarului pe tot parcursul calatoriei.

2. Scaune convertibile

Cele cabrio sunt proiectate pentru a fi utilizate de catre copii de varste diferite, asa cum se adapteaza la cresterea lor si se schimba scena. Este disponibil pentru grupele 1, 2 si 3, adica pentru copii cu greutati cuprinse intre 9 kilograme si 36 kilograme. Exista, de asemenea, modele care pot fi utilizate de la nou-nascuti instalati in sens invers, precum si pentru copiii mai mari cu fata in fata.

Punctele sale forte:

-Se concentreaza pe sistemele de ancorare de tip ISOFIX pe scaunul auto.

-Are un al treilea punct de fixare in plus fata de cel obisnuit, care este atasat la spatele scaunului sau este atasat sasiului direct la portbagaj, impiedicand orice tip de rotatie in cazul rasturnarilor.

-Are mai multe pozitii inclinate pentru un confort mai mare al utilizatorului, prevenind oboseala bebelusului.

3. Scaune combinate

Scaunele combinate sunt ideale pentru copii mai mari si asa este instalat cu fata inainte. Exista modele care includ curele de ham si sunt reglate la inaltimea copilului si altele care sunt utilizate direct cu centura de siguranta a masinii. In acest din urma caz, scaunul devine un lift, astfel incat centura de siguranta a vehiculului sa poata fi utilizata direct.

Punctele sale forte:

-Are un sistem de prindere tip centura de siguranta in 5 puncte.

-Se concentreaza pe sistemele de ancorare de tip ISOFIX pe scaunul auto.

-Puteti scoate spatarul si lasa rapelul in pace, ajutand centura de siguranta sa fie la inaltimea sigura pentru un copil.

-Alegerea scaunelor auto pentru copii este o decizie responsabila pentru fiecare parinte de a oferi cele mai bune pentru descendentii lor. Prin urmare, atunci cand cumparati, verificati daca sunt scaune cu certificare actuala aprobata de Europa sau Statele Unite.