Tipar digital hybrid: tehnologie si beneficii

Tipar digital hybrid: tehnologie si beneficii Tipar digital hybrid: tehnologie si beneficii

Cererea în creștere pentru produse de înaltă calitate, personalizare și timpi de livrare mai rapizi, tirajele mai scurte și presiunea continuă a prețurilor au condus la o industrie de tipar digital în evoluție rapidă.

Noile tehnologii de tipărire, precum tipărirea digitală, au intrat pe piață și continuă să își extindă prezența.

Tipar digital hybrid

Tipărirea digitală facilitează producția economică pentru volume mai mici de tipărire și opțiuni variabile de informații pentru ambalarea și tipărirea etichetelor. Tipărirea hibridă își propune să îmbine capacitătile tehnologiei de imprimare analogică și digitală. Face acest lucru prin integrarea fiabilității și eficienței imprimării flexografice cu posibilitățile creative ale imprimării digitale. Din această sinteză, companiile obțin o calitate ridicată a imprimării și un cost redus de imprimare.

Beneficiile imprimării hibride

Pentru a înțelege modul în care un tipar digital întărește industria tipăririi, mai jos regăsiţi câteva dintre beneficiile acestui tip de imprimare:

Tiparul digital serveşte o parte mai mare a segmentului de piață

Imprimarea hibridă combină mai multe tehnici de imprimare și automat are mai multe avantaje. Presele hibride combină o suită de funcții avansate care permit unei tipografii să personalizeze tirajele și să satisfacă cerințele clienților. Astfel, un tipar digital oferă o gamă largă de aplicații și posibilități.

Productivitate crescută

Datorită cererii de termene de livrare rapide, este crucial să vă asigurați că procesul de imprimare este cât mai scurt posibil. Creșterea producției este un beneficiu cheie al tiparului digital; permite mai multă muncă într-un interval de timp mai scurt.

Majoritatea sarcinilor din cadrul procesului de imprimare - tipărirea, etichetarea, finisarea, acoperirea și tăierea - sunt realizate automat. De asemenea, presele hibride pot gestiona mai multe lucrări în mai puțin timp.

Programare ușoară și mai puțin timp de preimprimare

Deoarece este nevoie doar de o singură apăsare pe un buton pentru a tipări un produs final, imaginați-vă cum planificarea lucrărilor devine mult mai ușoară. De asemenea, un tipar digital necesită mai puțin timp de preimprimare înainte de a putea începe imprimarea unei lucrări.

Când sunteți limitat la o singură tehnică de imprimare, trebuie să faceți mai multe ajustări în etapa de preimprimare pentru a obține calitatea necesară. Când tehnicile de imprimare pot fi combinate, puteți decide cum veți executa lucrarea - pe baza calității și a prețului de cost. Acest lucru face procesul mai ușor.

Flexibilitate mai mare

O tipografie care oferă servicii calitative de tipar digital  are capacitatea de a satisface o gamă largă de aplicații. Gama digitală de culori este extinsă şi este posibil să adăugați cerneluri speciale la linia de producție. Puteţi printa pe hârtii şi cartoane speciale cu luciu accentuat, sidefate, perlate, metalizate, texturate, colorate în masă, hârtii foto, pe suporturi media atipice precum plastic tip card, cartoane sintetice, autocolant polyester dar şi pe hârtii sau cartoane. Nici o altă maşină de tipar digital nu poate printa la acelaşi nivel de calitate şi pe o gamă atât de largă.

 

Contact cu echipa Global Print:

– [email protected]

– 0755.808.909

– Șoseaua Progresului nr. 51, București.

– https://largeformat.globalprint.ro/ si

– https://www.tipografia-global-print.ro/