Sfaturi simple dar eficiente pentru a va mentine lucratorii motivati

Sfaturi simple dar eficiente pentru a va mentine lucratorii motivati Sfaturi simple dar eficiente pentru a va mentine lucratorii motivati

Cel mai adesea, angajații se pot confrunta cu scăderi de motivație și se pot întoarce în curând la muncă. Dar dacă se luptă constant pentru a-și găsi motivația de a lucra? Ca angajator, trebuie să încercați diverse sfaturi și trucuri pentru a vă menține echipa motivată în fiecare zi! Sfaturile menționate aici sunt excelente pentru dvs., indiferent de ce tip de industrie ați putea face parte. Urmați-le, implementați-vă și urmăriți-vă locul de muncă transformându-vă într-un paradis productiv.

RECUNOAȘTEȚI MUNCA GROZAVĂ

Unul dintre cei mai importanți factori care pot ajuta la contribuția la motivația angajaților este recunoașterea muncii lor grele. Aproape 70% dintre angajați declară o combinație de motivație și moral care ar putea ajuta la creșterea recunoașterii managerilor.

Dacă un angajat depune eforturi mari într-un proiect, cel mai bun mod de a continua să obțină rezultate extraordinare este să apreciezi și să recunoști eforturile lor. Abia atunci vor continua să dea rezultate bune, nu? Nu este important să îi motivați întotdeauna cu bani, dar să apreciați valoarea lor și să le arătați că sunt membri ai echipei.

SETAȚI OBIECTIVE MICI MĂSURABILE

Cu toții am îndurat proiecte care au continuat să treacă și să continue și care se află într-o fază nesfârșită. Poate părea că sunteți într-o rutină, așa că, atunci când înțelegeți că ați făcut progrese vizibile, ajungeți să vă simțiți așa de bine!

De asemenea, simbolizează că progresați în munca voastră. Deci, continuați să stabiliți obiective clare și realizabile pentru dvs. și angajații dvs. Acest lucru vă va ține pe drumul cel bun. Odată ce începeți să sărbătoriți aceste mini realizări, puteți trece cu ușurință la următorul pas.

SĂRBĂTORIȚI LUCRURILE BUNE

Avantajele de a-ți stabili obiective mici și măsurabile te vor ajuta să celebrezi mai bine munca grea a echipei tale. Cu toate acestea, asta nu înseamnă să le oferiți o ovație permanentă fiecărui angajat care termină munca la timp. Dar este important să-i facem să realizeze că munca lor grea este apreciată. Apreciați micile lor eforturi mari și spuneți-le cât de mult ajută compania dvs. să crească.

RĂMÂNEȚI POZITIV

A rămâne pozitiv pentru cea mai mare parte a călătoriei dvs. de afaceri nu este o faptă răutăcioasă și să rămâi fericit în timp ce ești la el, nu este deloc ușor. Dar când angajații dvs. sunt fericiți, productivitatea afacerii lor crește cu 31% și crește vânzările cu 37%.

Fericirea și pozitivitatea sunt o combinație excelentă și joacă un rol mai mare în afacerea dvs. decât v-ați putea imagina. Vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de lucru și relațiile și duce la un succes mai mare, implicare, motivație și productivitate sporită.

PĂSTREAZĂ MORALUL RIDICAT

Ce legătură au alimentele și cofeina cu angajații dvs. care rămân fericiți și își ating obiectivele? Foarte mult, te menține concentrat și condus. În majoritatea cazurilor, angajații sunt atât de ocupați cu munca lor, încât abia au timp să-și alimenteze corpul și mintea în timp ce sărind de la prânz. Logica este simplă dacă nu mănânci corect și la momentul potrivit, îți va afecta sănătatea.

Există cazuri în care angajatorii păstrează gustări sănătoase stivuite peste tot la locul de muncă. Acest lucru îi menține pe angajații lor bine hrăniți și bule de energie pentru întreaga zi. S-ar putea să vă întrebați despre costul furnizării acestora. Ei bine, cu greu are șanse în comparație cu productivitatea crescută a echipei tale.

Ei bine, este posibil să nu fie întotdeauna posibil să vă oferiți gustări sănătoase de bună calitate. Nu vă faceți griji, există servicii excelente care se laudă cu gustări delicioase pentru a hrăni gurile flămânde. Au existat birouri care să răspundă nevoilor dvs. dietetice individuale, fără lactate, avem asta? Sau fără gluten, au și o mulțime de opțiuni pentru asta