Sfaturi eficiente cu privire la modul de schimbare a carierelor in timpul pandemiei

  • Vineri, 22 Octombrie 2021
  • Diverse

Coronavirusul a afectat viața tuturor celor din această lume. Nimeni nu și-ar fi putut imagina în 2019 că părțile majore ale lumii vor fi închise complet în 2020. Dar iată-ne, supraviețuind situației. Și, deși asta pare a fi o faptă în sine, nu putem ignora numeroasele probleme pe care le-a provocat această pandemie pentru oameni.

Milioane și-au pierdut locurile de muncă și chiar și întreprinderile consacrate s-au închis. Dar, așa cum se spune, de fiecare dată când cazi trebuie să te ridici din nou, dacă cariera ta a cunoscut un obstacol, nu ar trebui să renunți. Rețineți aceste sfaturi de salvare a vieții, care vă vor ajuta să reveniți.

EVALUEAZĂ-TE

Dacă doriți să vă schimbați cariera, trebuie mai întâi să vă verificați. Nu veți putea comuta doar pentru că doriți, dar veți fi atunci când veți avea capacitățile potrivite. Trebuie să vă întrebați: dacă îmi schimb cariera chiar acum, aceasta este soluția durabilă la provocările mele?

Mai mult, orice nișă în care vei sări va avea provocările sale unice pentru care trebuie să fii pregătit. Și, de asemenea, trebuie să verificați dacă acesta este momentul potrivit pentru a comuta. Dacă industria pe care intenționați să o acceptați pe oameni noi?

SUNTEȚI APT DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL UNDE MERGEȚI?

Întrebările la care ar trebui să răspundeți aici sunt: ​​valorile dvs. se aliniază la nișa în care pășiți? Aveți abilitățile importante pentru acea nișă? Care este avantajul tău față de ceilalți care vor aplica și ei? Dacă puteți răspunde la toate acestea cu încredere și cu gânduri clare, sunteți gata să obțineți un nou loc de muncă. Dar dacă nu puteți, trebuie să începeți să vă construiți, să dobândiți noi abilități (greu și ușor) și să urmați cursuri online pentru a obține niște certificări.

REŢEA

Unul dintre cele mai mari active pe care le au oamenii sunt, ei bine, oamenii. Este exact ca acea zicală veche, care subliniază că, dacă vrei să mergi repede, poți merge singur, dar dacă vrei să ajungi departe, trebuie să ai oameni care să te sprijine. Ține cont de asta și gândește-te bine la obiectivele tale.

Doriți să obțineți un loc de muncă rapid sau doriți să intrați într-un loc de muncă cu adevărat împlinitor? În ambele cazuri, trebuie să vă conectați cu oamenii, astfel încât să vă poată spune unde se întâmplă adevărata afacere. Nu credeți că aveți toate informațiile. Veți fi uimiți de ceea ce unii oameni știu despre nișa la care mergeți.

Pierderea locurilor de muncă a devenit o parte din noul normal, deci este mai bine să o accepți și să mergi înainte indiferent. Este timpul să vă uitați în interior și să dați lumii cea mai bună lovitură. Evaluează-te și cunoaște-ți poziția. Există multe locuri de muncă pe care le poți ateriza. Există, de asemenea, activități independente care vă pot oferi venituri constante. Rămâi în siguranță și speră la cele mai bune.