Sfaturi pentru a va mentine afacerea pe linia de plutire dupa lansare

Sfaturi pentru a va mentine afacerea pe linia de plutire dupa lansare Sfaturi pentru a va mentine afacerea pe linia de plutire dupa lansare

Așa că v-ați lansat afacerea după o mulțime de planificare și timp la planșă. Aveți lucruri care merg și mingea rulează - și acum căutați modalități de a le menține așa. Creșterea întreprinderii dvs. începe cu organizarea afacerii dvs. Acest lucru poate fi infinit mai ușor dacă aveți un buget mare și o mulțime de timp pentru a face acest lucru, dar în realitate, acest lucru nu este adesea cazul. Iată câțiva pași despre cum să vă mențineți afacerea pe linia de plutire, chiar dacă sunteți o întreprindere mică, sau nu.

URMĂRIȚI-VĂ CLIENȚII

Nu este suficient să fii pur și simplu mulțumit de clienții pe care îi primești pentru produsul și serviciile tale. Înțelegerea de unde provin clienții dvs. este, de asemenea, importantă. Dacă știți ce vă generează cei mai mulți clienți, veți ști pe ce să vă concentrați mai mult timp. Dacă este vorba despre broșurile dvs., veți ști că trebuie să le imprimați mai mult. Dacă vine din gură din gură de la clienți mulțumiți, este bine să înțelegeți ce anume le-a plăcut atât de mult încât au trimis pe alții către dvs. Aflați mai multe despre ele și veți fi recompensat cu o creștere a clienților noi! Veți ști de unde să începeți să faceți modificări sau unde trebuie să vă concentrați mai mult timp și bani pentru a aduce mai multe afaceri pentru compania dvs.!

AVEȚI GRIJĂ DE CLIENȚII EXISTENȚI

Este important să oferiți clienților dvs. existenți cel mai bun serviciu posibil și asistență continuă după achiziționarea produsului sau serviciului lor, deoarece obținerea de noi clienți este mai costisitoare decât menținerea clienților dvs. existenți. Conform statisticilor, clienții care revin sunt obligați să plătească de 6 până la 10 ori mai mult pentru achizițiile lor decât un client nou. Acest lucru este legat de loialitatea lor față de compania dvs. și de sentimentul lor de securitate care se dezvoltă pe măsură ce fac afaceri cu dvs. Profitați de această oportunitate pentru a oferi tot ce este mai bun clienților dvs. existenți în orice moment și veți profita de beneficii pe termen lung. Într-o zi, afacerea dvs. ar putea fi menținută pe linia de plutire pur și simplu prin afacerea pe care o obțineți din baza dvs. de clienți existentă.

CONCENTRAȚI-VĂ PE SPAȚIUL DVS. DE LUCRU

Dacă obiectivul dvs. este să faceți progrese cu compania dvs., atunci mediul dvs. de lucru trebuie să reflecte aceste obiective. Unele modalități de a face ca locul de muncă să reflecte mai mult o companie care se străduiește să crească și să progreseze sunt adăugarea de verdeață mediului înconjurător, cum ar fi câteva plante în ghiveci în jurul biroului, deoarece s-a demonstrat că cresc productivitatea cu până la 15%. Utilizați birouri în picioare sau birouri care oferă o mulțime de spațiu de stocare pentru a vă menține totul organizat cât mai mult posibil. Deconectați spațiul de birou, astfel încât accentul să fie pus pe sarcinile la îndemână și zona să fie confortabilă pentru a lucra. Dacă este posibil, deconectați computerele, ceea ce implică eliminarea programelor și marcajelor, linkurilor, fișierelor sau altor elemente inutile stocate pe hard disk. Calculatorul dvs. va funcționa mai bine și veți găsi fișierele și datele mai ușor.

GESTIONAȚI-VĂ TIMPUL EFICIENT

O afacere desfășurată fără probleme trebuie acordată atenție și trebuie să vă gestionați timpul în mod corespunzător, astfel încât să puteți vedea progresul afacerii dvs. și să aveți succes. Asigurați-vă că creați un program pentru fiecare zi în care aveți sarcini specifice sau întâlniri prevăzute în ziua dvs. Programarea sarcinilor și a întâlnirilor vă va ajuta, de asemenea, să vă acordați prioritate articolelor din lista de sarcini, ajutându-vă să realizați mai multe într-un spațiu de timp mai scurt. În acest fel, obțineți mai mult și stresați mai puțin! Cheia pentru o afacere de succes și pentru a vă menține afacerea pe linia de plutire este să acordați suficientă atenție tuturor elementelor afacerii. Nu neglijați beneficiile gestionării timpului !

SEPARAȚI NEVOILE DVS. DE AFACERI DE LUXURILE DE AFACERI

Evaluează cum arată finanțele afacerii tale și unde își alocă afacerea fondurile. Stabiliți dacă sunt destui bani alocați anumitor sectoare de activitate, cum ar fi marketingul și ocuparea forței de muncă. De asemenea, evaluați dacă există zone în care ați putea cheltui prea mulți bani, cum ar fi administrația sau papetăria. Cheltuielile cu înțelepciune vor însemna că rămâneți cu mai mult profit din afacerea dvs., dar nu este înțelept să reduceți fondurile din domenii importante pentru a crește profiturile în care afacerea va suferi pe termen lung. Așezați-vă și reevaluați cu atenție toate alocările de fonduri.

Înarmat cu aceste cinci sfaturi esențiale, veți vedea probabil o creștere a afacerii dvs. Încercați să nu luați prea multe decizii precipitate și evaluați totul bine. Dacă doriți să mențineți mingea rulată, luați decizii în cunoștință de cauză!