Doriți să vă actualizați afacerea? Iată 3 sfaturi minunate!

Doriți să vă actualizați afacerea? Iată 3 sfaturi minunate! Doriți să vă actualizați afacerea? Iată 3 sfaturi minunate!

Nu este un secret faptul că pandemia și consecințele sale au perturbat multe companii din întreaga lume. În timp ce jucătorii consacrați cu strategii de supraviețuire la locul lor au reușit să rămână pe linia de plutire, mai multe întreprinderi care tocmai luaseră sămânță au fost complet eliminate.

Și chiar dacă 2021 arată puțin mai bine la suprafață, nimeni nu știe de fapt cum va ieși din casele corporative.

Dacă sunteți un proprietar de afaceri stabilit în Marea Britanie și ați reușit să navigați până în 2020, trebuie să vă intensificați jocul în 2021 pentru a vă asigura creșterea și supraviețuirea. Lucrurile sunt pe cale să devină mai acerbe, cu alte companii care revin și următoarea etapă a Brexitului se află la un pas. În această postare, am împărtășit 3 sfaturi la îndemână care vă pot ajuta să vă mențineți compania înfloritoare în anii următori.

Treceți la finanțarea digitală

A fost o lovitură dublă pentru proprietarii de companii din Marea Britanie, deoarece aceștia au fost loviți de pandemie pe de o parte și de Brexit pe de altă parte. Ca atare, este imperativ ca proprietarii de afaceri să se ocupe de finanțele lor și să treacă la medii digitale care îi pot ajuta să tranzacționeze cu ușurință în străinătate.

De exemplu, soluții precum AirWallex oferă instrumente pentru consolidarea mai multor funcții legate de bani sub o singură interfață end-to-end. Astfel de platforme nu numai că pot ușura lucrurile, dar proprietarii de afaceri din Marea Britanie pot profita de acestea pentru a-și extinde acoperirea la nivel internațional și pentru a accepta plăți de oriunde din lume.

Cu toate acestea, un lucru de remarcat este faptul că utilizatorii proprietarilor de companii digitale de servicii digitale ar trebui să fie aprobați pe piețele unde doresc să își stabilească prezența și FCA din Marea Britanie.

Aveți la dispoziție un plan de urgență

Dacă pandemia drastică nu a făcut ca o afacere să-și dea seama de importanța pregătirii pentru neașteptate, nimic nu va fi vreodată! Potrivit cercetărilor ONS , mai mult de 40% din afacerile din Marea Britanie care erau operaționale în timpul pandemiei au rămas rezerve limitate. Aceasta este o adevărată descriere a cât de dificilă este supraviețuirea în actualul scenariu financiar global.

Pentru a supraviețui până în 2021 și mai departe, proprietarii de afaceri sârguincioși ar trebui să aibă la dispoziție mai multe planuri de urgență sau să aibă un plan solid care să acopere efectele crizelor multiple. Nu știi niciodată cu adevărat ce te poate lovi - recesiune, întreruperi ale rețelei, blocarea infrastructurii IT sau, ca anul trecut, o pandemie neașteptată. Trebuie să rămâi pregătit pentru toate.

Investiți în tehnologia adecvată

S-ar putea să găsiți această sugestie ciudată, mai ales dacă ați încercat să reduceți cheltuielile inutile la afacerea dvs., dar faptul este că, dacă nu ar fi fost vorba de tehnologie, echipele profesionale nu ar fi putut rămâne conectate, darămite să colaboreze pentru a naviga prin 2020.

Astfel, indiferent de ce altceva faci, nu trece cu vederea investițiile într-o stivă de tehnologie care se potrivește scopului afacerii tale. Zoom, Slack, Google Drive - le puteți folosi pe toate și mai mult dacă este necesar, dar asigurați-vă că echipele dvs. au platformele de care au nevoie pentru a-și menține productivitatea și a partaja informații.

A concluziona

Este timpul ca proprietarii de afaceri să-și dea seama că a fi dezinvolt de lucruri nu le va duce nicăieri. Pentru a continua creșterea în ciuda obstacolelor, investiția în instrumentele potrivite și adaptarea la noile tehnici este o necesitate.