Sfaturi despre cum sa devii un investitor de succes

  • Duminică, 24 Octombrie 2021
  • Afaceri

Întrucât piața bursieră se confruntă cu scăderi masive din cauza crizei coronavirusului, piața incertă în jos îi face pe investitori să ceară să vândă la prețuri mici. Mulți oameni se gândesc, de asemenea, să învețe mai multe despre investiții.

Pentru a vă oferi câteva idei despre unde să investiți mai întâi, iată cinci sfaturi de investiții care vă vor ajuta să învățați cum să deveniți un investitor de succes. 

STABILIȚI-VĂ OBIECTIVELE

Abordarea dvs. de a investi poate varia în funcție de priorități și obiective. Poate căutați o modalitate de a vă crește fondurile suplimentare, fonduri pentru o pensionare confortabilă sau fonduri de facultate pentru copiii dvs.

Toleranța la risc vă ajută, de asemenea, să vă definiți obiectivele. Cu cât riscul de pierdere din investiție este mai mare, cu atât randamentele sunt mai mari. Dar cât de mult sunteți dispus să tolerați aceste riscuri? Luați în considerare o varietate de tipuri de investiții și stabiliți ce funcționează pentru dvs.

CĂUTAȚI INVESTIȚII CU RANDAMENTE GARANTATE

Nicio investiție nu are rentabilități garantate, dar aceste strategii vă pot ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară în viitor.

Prima strategie este de a plăti cardurile de credit. Următorul este să investești într-un plan de pensionare . Creșteți-vă banii fără impozite, investind în planurile de pensionare amânate. Companiile corespund contribuțiilor dvs. la cele 401k, deci nu va strica să le maximizați.

ÎNCERCAȚI SĂ MENȚINEȚI COSTURILE MICI

Verificați taxele pentru taxa de administrare. Unii percep o taxă forfetară, în timp ce alții depind de procentul de creștere. Dacă aveți doar mai puțin de 1.000 USD pentru a investi, ar putea fi mai bine să utilizați procentul.

FOLOSIȚI UN ROBO-ADVISOR

Serviciile de investiții sunt acum disponibile pe diferite platforme online, iar acestea sunt numite „ Robo-consilieri “. Acestea oferă interfețe ușor de utilizat, solduri minime reduse și procese de înscriere simplificate pentru a ajuta investitorii, în special începătorii. Aflați dacă folosirea robo-consilierilor funcționează pentru dvs.

LUAȚI ÎN CONSIDERARE ALTERNATIVELE DE INVESTIȚII LA ACȚIUNI ȘI OBLIGAȚIUNI

Încercați să vă răspândiți ouăle în coșuri multiple și să vă diversificați portofoliul. În afară de acțiuni și obligațiuni, s-ar putea să doriți să luați în considerare mărfurile energetice, cum ar fi gazul natural și petrolul, metalele prețioase precum argintul și aurul, IPO-urile sau poate investi în start-up-uri.

Puteți încerca, de asemenea, împrumuturile de la egal la egal, care este considerat similar cu finanțarea colectivă. Cum funcționează este faptul că întreprinderile mici vor încărca un plan de afaceri sau un produs pe platforma de creditare online. Decizi apoi dacă vrei să investești în ceva sau nu.