Sfaturi de urmat daca doriti sa va mutati

  • Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
  • Diverse

Mișcarea în sine poate fi deja atât de stresantă. Dar, având în vedere focarul de COVID-19 care are loc chiar acum, care vizează sistemul respirator, nu vă puteți risca în măsurile de igienă și siguranță. Pentru a vă ajuta să vă faceți mutarea mai sigură, iată șapte sfaturi pe care ar trebui să le urmați pentru a reduce riscul de infectare cu virusul.

Întregul proces de mutare implică o mulțime de contact strâns cu alți oameni implicați în sarcină, cum ar fi cei care se deplasează, și atingerea suprafețelor și unelte. Prin urmare, este important să vă mențineți curățenia mâinilor pe tot parcursul zilei de mișcare. Procedând astfel, puteți reduce șansa de a introduce virusul în sistemul dumneavoastră.

Practicați spălarea corectă și frecventă a mâinilor toată ziua. Dacă nu poți face asta, ține măcar o sticlă de dezinfectant pentru mâini (cu cel puțin 60% alcool) la care poți ajunge rapid. De asemenea, faceți tot posibilul să nu vă atingeți fața.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când vă mutați într-o casă nouă este să obțineți cutii pentru a vă depozita lucrurile. Potrivit spitalistului și internist Dr. Matthew G. Heinz de la Centrul Medical Tucson, este cel mai sigur să achiziționați cutii noi și alte rechizite pentru mișcare din magazin. De asemenea, puteți întreba compania dvs. de mutări dacă vă poate oferi livrare fără contact a consumabilelor de care aveți nevoie pentru ambalare.

Momentul mișcării dvs. efective poate fi, de asemenea, un factor important, mai ales având în vedere numărul de persoane pe care le puteți întâlni în timpul procesului. Transportul și manipularea lucrurilor dvs. într-un moment aglomerat al zilei vă poate face să pierdeți una dintre măsurile de protecție majore pe care le puteți face chiar acum: păstrarea distanței față de alte persoane.

Dacă puteți fi flexibil cu programul dvs., setați-vă mutarea într-o dimineață în timpul săptămânii. Deoarece oamenii se adăpostesc în prezent, acest lucru ar putea reduce numărul de persoane pe care le întâlniți.

În afară de a te proteja, deplasarea în siguranță implică și încercarea de a nu transmite virusul altor persoane. Se poate răspândi, fără să știe, coronavirusul chiar și fără simptome.

Dacă nu puteți menține o distanță de siguranță de 6 picioare față de oamenii în public, CDC recomandă purtarea unei măști pentru față din pânză pentru cei cu vârsta de peste 2 ani. Chiar dacă măștile și husele de față de casă nu au același nivel de protecție ca și N-95 sau măști chirurgicale, poate fi în continuare eficient în reducerea numărului de picături care provin din gură atunci când strănuți, tusi sau vorbești. De asemenea, puteți cere persoanelor cu care veți lucra să facă același lucru.

Există firme de mutare care oferă clienților servicii de ambalare. Cu toate acestea, având în vedere natura situației noastre actuale, experții sugerează să faceți împachetarea și despachetarea singur. În acest fel, cei care mută ar trebui doar să atingă cutiile și mobilierul, în timp ce tu ești singurul care ajunge să atingi tot ce se află înăuntru.