Secretele pentru un selfie perfect!

Capacitatea de a face selfie-uri ar trebui probabil să ajungă în intrările „aptitudini suplimentare” din curriculum. De fapt, realizarea de selfie-uri bune este posibilă, dar nu imediată – nu fără a pune în aplicare unele măsuri de precauție și cu niște machiaj sau filtru indispensabil.

Aceeași persoană, de asemenea, cu aceeași expresie, fotografiată ținându-și brațul într-o poziție diferită poate apărea în moduri atât de substanțial diferite încât abia pot fi recunoscute ca fiind aceeași persoană!

1. Poziția care funcționează cel mai bine pentru (aproape) toată lumea este: față ușor orientată pe o parte (alegerea cea mai bună), camera mai sus decât ochiul

In acest fel ochii tai vor arata mai mari, forma fetei mai definita si vei capata un aspect cu totul nou.

2. Smartphone-urile au două camere, una deasupra ecranului, una pe spate.

Deși, fără îndoială, este mai confortabil să îl folosești pe primul, care îți permite să te uiți la tine în timp ce pozezi, aceasta nu se dovedește întotdeauna a fi cea mai bună alegere. Cel din spate, de fapt, nu numai că are întotdeauna o rezoluție mai bună, dar este și mai puțin deformant.

3. Nu contează doar cât de uimitor arăți, trebuie luate în considerare și toate elementele de fundal. Prea des, de fapt, fundalul unui selfie este foarte subestimat. Un selfie în fața mării este mult mai frumos decât unul făcut în baie, poate cu WC-ul în spate.

4. Lumina: fie ca vine de la soare sau de la becuri, iluminarea este esentiala pentru un selfie reusit. Luminile sunt fantastice pentru a vă ascunde defectele și pentru a vă evidenția punctele forte.

5. Potrivit unora, ar trebui să evitați publicarea fotografiilor în fața oglinzii, în realitate mulți oameni le folosesc foarte mult. Dacă alegeți să faceți un selfie în fața unei oglinzi, amintiți-vă că mai mare este mai bine, așa că încercați să vă încadrați întreaga silueta.