Secrete pentru a curata casa de energiile rele

Secrete pentru a curata casa de energiile rele Secrete pentru a curata casa de energiile rele

Nu este o chestie de „vrajitoare”: casele au o emotionalitate care este inspirata in aer. Cand vibratiile sunt rele, cand energia este negativa, devine un spatiu tensionat care nu favorizeaza pacea sau bucuria. Sfaturi pentru a umple casa cu lumina si vibratii bune.

Dupa o zi plina, care imparte orele intre alergari, sarcini si obligatii, nu este nimic mai bun decat sa venim acasa si sa ne relaxam in mod liber. Dar nu se intampla intotdeauna asa cum dorim. De mai multe ori, stresul si violenta zilnica care intoxica orasele mari impovareaza locurile in care le locuim cu o vibratie care nu ne permite sa ne relaxam sau sa ne simtim bine. Pentru a reinnoi aerul si pentru a readuce „cuibului” un vibe emotional, impartasim niste secrete pentru a curata casa de energiile rele.

Tehnici pentru a scoate energiile rele din casa

Implicati in rutina de zi cu zi, de multe ori nu ne dam seama ca mediile noastre de acasa sunt incarcate cu energie negativa, care a devenit un teren propice ideal pentru intensificarea discutiilor si disconforturi. Fara indoiala, cea mai buna modalitate de a schimba aceasta situatie este de a face o schimbare interna, o reflectie profunda asupra vietii noastre, a relatiilor noastre si a ceea ce se intampla cu noi. Dar putem incepe cu mici gesturi, cum ar fi citirea unor sfaturi pentru a curata energia negativa din casa.

Exista multe modalitati de a elimina un val rau al unui spatiu si de a restabili echilibrul si armonia in casa dumneavoastra.

Ardeti salvie si alte plante medicinale

Arderea de salvie in spatiul dvs. privat, casa sau biroul dvs. este ca si cum ati face un dus cu energie. Expertii in domeniu vorbesc despre salvie ca aliat mare pentru a face o curatare profunda metafizica, deoarece fumul compozitiei ionice din salvia uscata de aer poate avea un efect direct asupra reducerii raspunsului nostru de stres.

Utilizati cristale protectoare

Turmalina neagra absoarbe energia negativa din partea oamenilor si a lucrurilor. Cea mai buna metoda de a le utiliza, este sa plasati o bucata in fiecare colt al unei camere. In acest scop, construim un scut de protectie pentru a preveni intrarea in spatiul respectiv a energiei negative. De asemenea, absoarbe energia electromagnetica, tineti-l astfel aproape de routerul de internet, televizorul, computerul si alte dispozitive, ne protejeaza de energia daunatoare.

Plante de interior

Fiecare planta are o anumita energie care poate deveni un mijloc eficient de a atrage energiile pozitive sau de a absorbi toata energia rea care circula.

Sare de mare pentru vibratii bune

In feng shui, sarea este folosita pentru a elimina energiile rele si pentru a face mai usor ca chi – adica energia vitala – sa curga. Deci, o buna optiune pentru a curata casa de vibratii rele este de a amesteca intre cinci si sase linguri de sare de mare intr-o galeata de apa si curatati podeaua cu aceasta solutie.

Protejati intrarile casei dvs.

Usile si geamurile permit, de asemenea, intrarea energiei in locuinta dvs. din exterior. Mentinerea acestor zone purificate este esentiala pentru mentinerea unui mediu de energie sanatos. In primul rand, este esential sa existe un spatiu curat si dezinfectat.

Apoi, pentru a imbunatati calitatea energiei si pentru a proteja vibratiile bune ale casei, umpleti o galeata cu apa si adaugati sucul a cinci lamai, o ceasca de sare si ¼ ceasca de amoniac sau otet alb. Curatati toate usile si geamurile cu ajutorul manusilor.