Racoare pe terasa pe timp de vara

Sistem de umbrire Zipscreen de la Sun Leader - Pergole retractabile Sistem de umbrire Zipscreen de la Sun Leader - Pergole retractabile

Caldura insuportabila a zilelor de vara ne impinge spre solutii care nu sunt tocmai prietenoase cu sanatatea noastra. Una dintre cele mai intalnite metode de a depasi zilele calduroase o reprezinta chiar instalarea unui sistem de aer conditionat. De multe ori, insa, simtim destul de repede cat este de daunator pentru sanatate si cate migrene, dureri de spate si raceli poate provoca! Iar daca avem un spatiu mare acasa, o terasa sau un restaurant cu spatiu generos, factura aferenta la electricitate nu este deloc mica!

Poti folosi, bineinteles, aerul conditionat, insa cu asigurarea ca nu petreci prea mult timp direct in raza sa de actiune. Iar ca solutie alternativa, poti instala pe terasa ta un sistem de umbrire inteligent, cum este cel oferit de Sun Leader.

Sistemele de umbrire zipscreen, sunt realizate din material textil cu perforatii, reducand astfel intensitatea razelor solare. Materialul de calitate superioara face diferenta dintre acest tip de sistem si restul sistemelor existente pe piata, datorita faptului ca permite circulatia aerului astfel incat aerul fierbinte sa nu ramana blocat pe terasa si sa creeze efectul de sera!

Folosirea unui sistem de umbrire zipscreen reduce consumul de energie, iar aerul conditionat nu va trebui sa functioneze fara incetare! Il poti folosi la orele amiezii iar temperatura placuta se va pastra pentru mai mult timp!

Sistemele de umbrire zipscreen sunt compatibile cu toate celelalte sisteme Sun Leader in ceea ce priveste automatizarea, putand fi actionate de la aceeasi telecomanda. Acestea se pot monta pe laturile pergolelor retractabile, ale foisoarelor, dar si in exteriorul ferestrelor iar avantajul major este ca acum nu mai trebuie sa te dai jos din pat in diminetile lungi de weekend pentru a actiona manual sistemele, ci este suficient sa ai telecomanda la indemana.

Un lucru important pentru cei care detin un sistem de umbrire zipscreen atat acasa cat si intr-un spatiu comercial este faptul ca obiectele, tesaturile si bunurile din interior nu sunt afectate de razele UV, si nu se decoloreaza nici mobilierul nici sistemul de umbrire.

Sistemele zipscreen reprezinta in plus si un scut impotriva insectelor enervante, in special al tantarilor! Daca alegi un material opac sau inchis la culoare, iti va oferi in acelasi timp si intimitatea de care ai nevoie, tinandu-te departe de ochii curiosilor!

Daca ai o sala de evenimente, o terasa la malul marii sau la munte, bar, hotel, restaurant – fii sigur ca vei avea un flux continuu de clienti in cautare de racoare si relaxare!

Chiar si cei mai pretentiosi clienti se declara total satisfacuti de avantajele pe care acest sistem le ofera: calitatea deosebita, functionalitatea si protectia multumindu-i pe deplin atat acasa cat si in locatiile comerciale detinute.

Contacteaza-ne si comunica-ne planurile si dorintele tale, precum si dimensiunile. Deasemenea, iti stam la dispozitie si cu idei si consultanta pentru ca totul sa fie perfect! Bineinteles, ne ocupam si de montaj – dureaza doar cateva ore!

Racoreste-te cu Sun Leader!