Provocarea fericirii vă va schimba literalmente viața

  • Duminică, 17 Octombrie 2021
  • Diverse

„Nu-ți face griji, fii fericit ...” este un sfat de geniu și, oh, cum ne dorim cu toții să o facem. Trăim într-o lume stresantă, în care suntem deseori conduși la medicamente pentru a ne scoate temporar din stările noastre sumbre. Faptul este că cea mai mare șansă de luptă a noastră este fericirea pe care o creăm pentru noi înșine. Provocarea Fericirea se va schimba modul în care te uiți la lume, și în cele din urmă se va schimba viața ta. Încercați acești 4 pași timp de o săptămână și pregătiți-vă pentru o schimbare majoră.

 

Faceți un jurnal

Un jurnal nu trebuie să devină un jurnal al intrărilor „Jurnalul drag”, el devine un fel de jurnal. În fiecare seară, după ce ai luat masa, scoate un stilou și notează 3 lucruri pentru care ești recunoscător. Încercați să o faceți cât mai simplă și mai ușor de înțeles. Poate fi orice, de exemplu să fii recunoscător pentru că ai o slujbă care îți dă bani sau pur și simplu să ai un moment să te așezi și să scrii această listă pentru că vrei să-ți îmbunătățești viața! Trei lucruri, atât.

Cum ajută

Când devii recunoscător pentru lucrurile pe care le ai, mari sau mici, începi să-ți dai seama cât de norocos ești. Ați putea fi cu ușurință cineva care nu are aceste lucruri, așa că începeți să vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale vieții dvs. și să evitați negativul. Crede-mă, dedicăm suficientă atenție lucrurilor negative!

Respirați și opriți-vă

Mintea noastră este o mașină incredibilă care nu are niciodată ocazia să se odihnească. Setați o oră în fiecare zi timp de 10 minute pentru a vă opri creierul. Pare o sarcină imposibilă - bine, pentru că este - dar există o modalitate de a o face. În aceste 10 minute, stați undeva confortabil și închideți ochii. Începeți să vă ascultați respirația, trăgând respirații complete și lente și lăsați-i să iasă cu un „hohot” pe care îl puteți auzi. Cu toții avem 10 minute pe care le putem dedica acestui lucru.

Cum ajută

Fericirea Challenge include exerciții de respirație , deoarece circulatia adecvata de oxigen este cunoscut pentru a calma corpul și mintea. Doar concentrându-vă asupra respirației, veți deveni mai relaxați și veți simți că stresul inutil se evaporă din corpul vostru. Cei care meditează jură prin această metodă de a se liniști și a conecta spiritul și mintea, așa că și noi ar trebui.

Misca-ti corpul

Încă o dată veți avea nevoie de 10 minute, dar de data aceasta veți muta corpul. Alegeți o activitate fizică de care vă bucurați (sau suferiți mai puțin) și începeți să o faceți. În fiecare zi, timp de 10 minute, faceți această sarcină - ar putea fi o alergare, o plimbare, o baie sau chiar jocul Frisbee cu un prieten.

Cum ajută

Nu este un secret faptul că exercițiul fizic crește ritmul cardiac. Când inima este activă, pompează sânge proaspăt în corpul nostru, oferindu-ne energie și ajutând fiecare organ vital să primească un impuls de întinerire. Exercițiul este, de asemenea, o metodă foarte eficientă de combatere a bolilor și a problemelor de sănătate pe termen lung.