Exista un singur mod de a va imbunatati viata sexuala, conform stiintei

  • Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
  • Diverse

Uitati de Kama Sutra si tot ceea ce credeati ca stiti despre sex, deoarece exista doar o modalitate de a va imbunatati abilitatile, potrivit stiintei.

Atunci cand va ganditi la imbunatatirea vietii sexuale, cartile Karma Sutra si articolele despre sex ar putea sa va lumineze mintea. Dar contrar a ceea ce filmele, emisiunile TV si mass-media in general ne-au conditionat sa credem, cuplurile nu trebuie neaparat sa fie aventuroase sexual pentru a avea o viata sexuala buna. In acest scop, unele sugestii stiintifice si ajustari ale stilului de viata, pot avea la fel de mare efect asupra vietii sexuale ca si orice altceva scris intr-o carte de sex tantric.

Pe scurt, pentru a va asigura ca faceti totul bine, singurul lucru caruia trebuie sa-i acordati atentie, este partenerul dvs. Aici, va explicam!

Cum sa va imbunatatiti viata sexuala?

Nicole Prause, care lucreaza ca cercetator stiintific la Laboratorul de Psihofiziologie si Neurostiinte Sexuale Afective in cadrul Universitatii din California, a explicat in publicatia Science of Us: „Nu exista un astfel de lucru ca cineva” bun la pat „. Depinde complet de partenerul dvs. ”

Deci, pe langa cunoasterea principiilor de baza, trebuie sa-l ascultati pe partenerul dvs. Explorati-i corpul, precum si ceea ce il excita si ceea ce ii place, pentru ca asta este ceea ce ii va creste placerea si astfel veti deveni un iubit mai bun.

Placerea sexuala a partenerului dvs.

Aceasta nu este prima cercetare facuta pe aceasta tema. Potrivit unui studiu publicat in American Sociological Review, cu cat mai mult o femeie face sex  cu partenerul ei, cu atat mai mare este probabilitatea unui orgasm, fie intr-o relatie de lunga durata sau ocazionala.

In plus, performanta sexuala creste „drastic” dupa prima data, ceea ce inseamna ca dobandirea de experienta cu acelasi partener de sex este cheia pentru cresterea satisfactiei.