Protejează-ți casa și familia alegând porțile de aluminiu de la Davos.

  • Vineri, 23 August 2019
  • Internet
  • Publicat de
Davos europe - porti si ganduri din aluminiu Davos europe - porti si ganduri din aluminiu

Poarta are rol în primul rând de a te face să te simți în siguranță. O închizi atunci când pleci de acasă pentru a-ți lăsa casă în urmă, liniștit fiind că nici un hoț nu v-a intra. Orice poartă trebuie să îți inspire sentimentul de liniște și  protecție. Atunci când te hotărăști că trebuie să îți imprejmuiesti locuința  cu garduri și poartă, în primul rând te v-ei gândi la rezistența acestora iar mai apoi la aspect. Pentru garduri și porți care să îți protejezi casă așa cum ai nevoie dar care au și un design deosebit, alege o companie specializată care să ți le realizeze. Alege compania Davos care îți pune la dispoziție porți de acces și garduri de aluminiu la prețuri avantajoase.  

Porțile și gardurile realizate de Davos îmbină esteticul deosebit, rezistența, funcționalitatea și prețuri accesibil. Compania pune la dispoziția clienților, trei colecții,  fiecare client având posibilitatea de a mixa ideile și de a  cere o ofertă personalizată direct pe site.  

Colecțiile de porți și garduri: 

Colecția Compact:  Porțile și gardurile din această categorie se potrivesc celor care își doresc să se bucure mereu de momente frumoase în curtea lor, feriți de ochii curioși din exterior.  Colecția are mai multe modele din care poți alege dar toate au un singur lucru în comun: discreția. Pentru cei care își doresc altceva decât o poarta închisă în totalitate, pot alege din modelele disponibile cu tablă perforată.  Poarta poate avea perforații cu modele geometrice,spirală, cercuri, linii sau pătrate mari, toate îmbinate într-un design deosebit. 

Colecția Prisma. Această colecție este îmbinarea dintre discret și poartă totodată  lasă totul, la vedere dar de fapt doar o impresie creată. Porțile din această colecție v-or oferi casei tale siguranță oricând și o va feri de privirile indiscrete. Deși alinierea elementelor din care este formată poarta dau impresia că se poate vedea prin ea de fapt nicio privire nu poate vedea decât fracturi de imagini din orice unghi ar privi.  

Colecția Supreme este colecția,, gold" pe care Davos o pune la dispoziția clienților săi. Porțile din această categorie sunt create pentru cei care pun preț atât pe calitate cât și pe designul rafinat. Modelele din această colecție fac ca eleganța și funcționalitatea să se îmbine și să formeze o poartă care să se încadreze în designul casei tale și care să oferă siguranța de care ai nevoie și pe care dorești să o oferi familiei tale chiar și atunci când nu ești acasă.

Ai o serie de avantaje dacă alegi porțile și gardurile de la Davos

 Davos folosește doar materiale de calitate superioara pentru fabricarea porților și a gardurilor. Poarta ta v-a fi ușor diferențiată de celelalte pentru ca poți opta pentru un design personalizat adecvat design-ului general al casei. Indiferent dacă ai o casă în construcție, portile de la Davos vor face diferența, contribuind la un design mai elegant. Când alegi o poarta sau un gard dintr-o colecție Davos, nu doar cumperi cu faci o investiție care sa dureze pana și 30 de ani fără a fi nevoie de o întreținere anuala. 

 Indiferent dacă dorești o simplă poartă care să-ți protejeze proprietatea sau gardul care să îți împrejmuiască locuința. Poți găsi ce ai nevoie pe site-ul companiei Davos, unde de asemenea poti cere o ofertă personalizată nevoilor tale. Orice ai alege, poți fi singur că v-ei avea parte de servicii și porți de calitate superioară și v-ei rămâne mulțumit.