Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție.

  • Luni, 26 August 2019
  • Internet
  • Publicat de
Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție. Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție.

Ți-ai cumpărat ultimul model de Iphone sau Samsung apărut pe piață și îți este teamă să îl porți cu tine peste tot ca să nu îl zgârii sau să îl spargi. Daca că ții mult la telefonul tău și îți dorești să îl păstrezi în siguranță cat mai mult timp,pentru asta ai nevoie de o husă și o folie care să îi asigure protecția oriunde,oricând, chiar și când  se află în buzunare sau chiar dacă l-ai scăpat pe jos sau ai turnat apă pe el din gresala.

Folia de protecție

Folia este un accesoriu aproape indispensabil al unui telefon. Acesta îi protejează ecranul în orice situație specială. Pe phoneguard.ro e xistă mai multe tipuri de folie pentru telefoanele iPhone sau Samsungfiecare este diferită și oferă protecție mai mult sau mai puțin ecranului. Cel mai recomandat tip de folie este cea din sticlă durificată 3D .

Folia din sticlă durificată 3D protejează întreg ecranul telefonului, atât zona de display cât și marginile acesteia până la rama din aluminiu. De obicei acest tip de folie  oferă cea mai bună protecție în caz de soc sau la zgârieturi.

Un alt tip de folie de protecție este cel care nu acoperă întreaga suprafață a telefonului . Dacă cele 3D nu îți place poți alege acest tip de folie care de asemenea  îți v-or proteja ecranul telefonului tau.

Orice tip de folie de protectie ai alege,estefoarte important  ca înainte de a cumpăra să te asiguri că ceea ce vrei sa cumperi, v-a oferii protecție telefonului tău mai mult timp. Poți cere recomandări, magazinului online sau să citești părerile celor care deja au încercat produsul.

Husa de protecție

La fel ca și folia de protectie, husa de protectie are un rol important în totalitate, altele doar in partea din spate. Unele sunt create pentru a oferii protecție telefonului, altele pentru a îi da un aspect deosebit.

Iată câteva tipuri de huse din care poți alege:

Folie iPhone - phoneguard.ro

Husele Slim Fit: Acest tip de husă de protectie este confecționată de cele mai multe ori din silicon sau plastic și îmbracă doar partea din spate a telefonului. Deși îți protejează telefonul de zgârieturi, nu îi oferă rezistență la șocuri sau căzături. Dacă îți dorești o husă subțire care să nu îți îngreuneze telefonul, husa Slim Fit e o alegere perfectă.

Husele tip flip . Acest tip de husă tip carte oferă protecție intreg telefonului, protejând atât ecranul cât și partea din spate a telefonului. Confecționată din piele ecologică, carcasele tip flip sunt uneori dotate și cu spații pentru cardurile de credit/debit sau pot fi folosite și ca suport pentru telefon atunci când dorești să folosești telefonul în mod laudscape mai mult timp.

Husele hard așa cum le spune si numele sunt confecționate din materiale dure. Acestea îți v-or proteja foarte bine telefonul.

Husele Full sunt confecționate din silicon sau policarbonat și protejează telefonul în totalitate, cu o astfel de husă nu ai neapărat nevoie de folia de protecție.

Huse Arnour. Acestea protejează telefonul în caz de căzături sau impact puternic. Sunt confecționate din mai multe straturi de cauciuc dar fac din telefonul tau subțire unul mai gros, asta le face să fie mai puțin apreciate.

Folii Samsung - Phone Guard

Indiferent de care ar fi alegerea ta, cere recomandări la magazinul online înainte de a cumpăra sau urmărește părerile altora despre ceea ce dorești să cumperi. Dacă v-ei alege doar folie de protecție ar fi bine ca să alegi totuși și o husă Slim Fit din silicon chiar dacă nu îți dorești să îngreunezi telefonul,aceasta e ușoară și nu v- schimba aspectul Iphone-ului tău. Sau alege doar husa hard și poți renunța la folia de protecție.