Promoveaza in cariera chiar daca lucrezi de acasa

Promoveaza in cariera chiar daca lucrezi de acasa Promoveaza in cariera chiar daca lucrezi de acasa

Este dificil să rămâi motivat în aceste zile, mai ales dacă ești blocat lucrând de acasă . Mulți oameni rămân neliniștiți de siguranța și preocuparea lor, deoarece nu pot interacționa cu colegii lor, așa cum au făcut înainte. Adaptarea la noua schimbare a fost dificilă și, în multe privințe, s-ar putea să simți că traiectoria ta în carieră este într-un punct mort. Cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat de faptul că rămâneți blocat în călătoria dvs. profesională, iată câteva moduri prin care puteți să reporniți acel roller-coaster.

CĂUTAȚI FEEDBACK REGULAT

Una dintre cele mai bune modalități de a vă menține în creștere este solicitarea regulată de feedback. Acest lucru vă ajută să vă identificați punctele forte, astfel încât să le puteți perfecționa, precum și liniile de eroare, astfel încât să le puteți remedia. Cu toate acestea, cheia este să nu te aperi defensiv atunci când primești feedback. Dacă un superior remarcă o lipsă a performanței dvs. și o face cunoscută, asigurați-vă că o acceptați, cu dorința de a lucra spre îmbunătățire.

FACEȚI-VĂ VIZIBIL

În timp ce nimănui nu-i place să fie etichetat ca un aspirator. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a nega rolul important pe care îl are șeful tău în promovarea ta. Așadar, fără a fi prea agitat sau supărător, încearcă să-ți ajuți șeful în orice mod posibil. Cu cât te văd mai mult, cu atât accesul la oportunități și la proiecte noi este mai mare.

GĂSIȚI UN MENTOR

Nimeni nu vă poate conduce cariera în calitate de mentor. Acestea vă ajută să răspundeți la întrebări esențiale legate de carieră, vă oferă orientări atât de necesare, vă ajută în procesul de rețea și vă motivează să urcați pe scara către succes. Wendi Weiner, un expert în carieră și branding personal, recomandă căutarea unui superior care să construiască un astfel de raport sau conexiune.

CONTINUAȚI SĂ VĂ CONSTRUIȚI REȚEAUA

În timp ce încercați să vă avansați cariera, rețeaua este unul dintre cele mai importante elemente pe care să vă concentrați. Cu toate acestea, din moment ce sunteți blocat acasă fără întâlniri personale sau ore fericite, este destul de dificil să cunoașteți oameni noi. Sigur, este foarte ciudat să ajungi la un străin aleatoriu și să ceri o conversație, dar, ce altă alegere mai ai? Dorie Clark, autorul cărții Entrepreneurial You ,  recomandă scuze pentru a discuta cu cineva. De exemplu, s-ar putea să căutați o conexiune LinkedIn cu ceva în comun și să întrebați cum a fost călătoria lor profesională până acum.

Cel mai bun pariu este să începi să devii puțin creativ în aceste vremuri incerte, dacă vrei să continui să progresezi. Cu virusul deja în vârstă de un an, sunt șanse ca funcționarea la distanță să nu dispară în curând. Deci, ar putea la fel de bine să se pregătească și să învețe să se adapteze în aceste ape curios străine.