Moduri de a-ți găsi calmul în spatele ecranului atunci cand lucrezi de acasa

Pandemia COVID-19 a făcut munca la distanță un pas evident din motive de sănătate, dar nu toată lumea a găsit trecerea la videoconferință ușoară sau plină de satisfacții.

În timp ce lucrați de acasă vă poate ajuta să vă reduceți șansele de expunere la COVID-19, creează o mulțime de noi provocări, anxietatea Zoom între ele.

Chiar dacă vă bucurați de ocazia de a lucra de acasă și sperați că nu trebuie să vă întoarceți în curând la un birou aglomerat sau la o sală de clasă, s-ar putea să vă fie oarecum mai puțin pasionați de proliferarea apelurilor video care acum par necesare.

Dacă încă nu sunteți obișnuiți să lucrați cu zoom, chiar și după un an, sunteți departe de a fi singur. Fie că numărați zilele până când întâlnirile Zoom se estompează în trecut sau pur și simplu sperați că acest nou normal va deveni puțin mai incomod, aceste 9 strategii vă pot ajuta să măriți următoarea întâlnire.

Într-un sondaj recent realizat la 2.066 de rezidenți din Marea Britanie care lucrează de acasă, 73% au raportat că se confruntă cu un anumit tip de anxietate Zoom.

Nu este un salt uriaș să ne imaginăm că lucrătorii din Statele Unite ar putea experimenta anxietatea Zoom la niveluri similare.

În comparație cu întâlnirile mai simple sau chat-urile de la locul de muncă, apelurile video par să creeze potențial pentru orice număr de probleme, cum ar fi:

probleme tehnologice

dificultăți în interpretarea gesturilor sau tonului vocii altor persoane

apeluri neașteptate sau back-to-back care interferează cu fluxul de lucru

probleme de comunicare clară a ideilor sau de a te face auzit

posibilitatea ca un animal de companie, un copil sau un partener să izbucnească neanunțat în cameră

Poate vă simțiți nesigur în privința locului în care să vă concentrați ochii pentru a crea o aparență de contact vizual natural. Anxietatea voastră ar putea proveni chiar din anxietatea simplă de a vorbi în public - o teamă incredibil de comună. Sau, poate că ești doar într - adevăr, într - adevăr obosit de zoom. (Înțelegem.)

Un prim pas bun pentru a naviga în orice tip de anxietate implică restrângerea de unde provine. Știind ce declanșează anxietatea, în general, este mai ușor să găsiți modalități utile de a face față.

Când simțiți primele sfărâmături, stați cu ele și explorați-le în loc să le îndepărtați.

Șansele sunt că v-ați mai confruntat cu tendința de negativitate a creierului dvs., indiferent dacă vă dați seama sau nu.

Tendința negativității descrie tendința umană de a aminti ceea ce nu merge mult mai clar decât ceea ce merge bine.

Spune că e ziua ta. Vremea este perfect însorită și toți cei pe care i-ai invitat se prezintă la picnicul de ziua ta. Te distrezi minunat, până când este momentul să-ți tai tortul. Pe măsură ce îi chemați pe toți, un corb cocoțat în copacul de deasupra aruncă o adăugare complet nedorită direct pe tort.

Când vă uitați înapoi în această zi, tortul distrus va fi probabil primul (și cel mai clar) lucru pe care îl amintiți.

Tendința negativității joacă un rol și în anxietatea Zoom. De aceea, după apeluri video, te surprin de multe ori îngrijorându-te de ceea ce ai pierdut în acele 30 de secunde în care ți-ai pierdut conexiunea sau te fixezi la întrebarea pe care ai pus-o, care a avut un răspuns complet evident.

Ajutați-vă creierul să depășească această prejudecată, îndreptându-vă gândurile către momentele pozitive - punctul pe care l-ați subliniat că profesorul dvs. a profitat cu entuziasm ca „mare exemplu” sau colegul dvs. de muncă subliniind cât de mult v-au apreciat sprijinul pentru un proiect recent.